Ravna Zemlja: Zavera o teorijama zavera

 

 

Propagandnu priču o ravnoj Zemlji lansirali su Iluminati da bi je povezali sa teorijama zavera koje razotkrivaju istine o njima samima.

 

Kako vreme prolazi sve se više otkrivaju istine od njihovim prljavim poslovima. Da bi sve te istine sabotirali smislili su ovu "teoriju zavere" o ravnoj Zemlji da bi sve druge, istnite i tačne teorije obezvredili.

U toj priči nije poenta kakva je Zemlja, već je okosnica tvrdnja da je najveća zavera koju su Iluminati ikada stvorili kako bi zaludeli ljude predstava da je Zemlja okrugla, dok je u stvari ravna.

Poenta je u tome da su teoriju o ravnoj Zemlji nazvali "majkom svih zavera" i takvom je predstavljaju.

Poenta je u povezivanju te besmislice o ravnoj Zemlji sa pravim teorijama zavera tako da sve one postaju besmislene.

 

Kada neko normalan vidi da zajedno sa tom teorijom o ravnoj Zemlji teoretičari zavera smatraju da su i vakcine štetne, da je WTC 9/11 unutrašnja stvar, da cionisti pokreću i finansiraju ratove i teroriste, onda automatski pomisli da su oni budale koje veruju i da je Zemlja ravna. Svrha je to povezivanje svih pravih zavera i teoretičara zavera (koji otkrivaju istinu) sa tom "majkom svih zavera" da je Zemlja ravna, kako bi sve ostale zavere ispale besmislene a svi teoretičari zavera budale koje veruju u takve stvari.

 

Ukratko, to je pokušaj da se obesmisle sve teorije zavera koje razotkrivaju istinu o Iluminatima.
 

Da neko moćan stoji iza toga jasno je već po prvim video prilozima o ravnoj Zemlji koji su izbačeni u javnost.

https://www.youtube.com/watch?v=Fotw9y88PZg

To su vrlo profesionalno urađeni prilozi za koje je potrebna viša tehnologija i znanje, koje sigurno ne mogu da imaju retardi koji veruju da je Zemlja ravna, već neko ko ima veliko iskustvo u kreiranju i lansiranju propagande i u manipulaciji svesti javnosti.

Dokazi koji se o ravnoj Zemlji iznose su uvreda za inteligenciju. Krunski "dokaz" koji sami možete da proverite svodi se na to da sa krova vaše zgrade ne možete da vidite da je horizont zakrivljen. Ostali "dokazi" se svode na čiste izmišljotine, asocijacije i falsifikate. Ali ti "dokazi" su tehnološki obrađeni sa visokom inteligencijom i profesionalnošću.

Vladari ovog sveta uspešno drže vlast svejedno da li na okrugloj, ravnoj ili kockastoj Zemlji. Jednostavno nema razloga da bude ravna niti bi imalo razloga da se krije kakva je ako su ljudi već toliko pod mentalnom kontrolom da misle da zmije govore, da mrtvi ustaju iz grobova i da device rađaju decu svome Bogu. Takva verovanja su zakonom zaštićena i institucionalizovana i ne smete da ih vređate. Pored takvih zvaničnih verovanja zaista nije potrebno nikoga obmanjivati na kakvoj Zemlji žive.

 

Uostalom, da ironija u svemu ovome bude još veća, mi jesmo u Matriksu. Mesec i ceo sunčev sistem su veštačke tvorevine, ali Zemlja je u tom veštački stvorenom Matriksu loptasta jednostavno zato jer je tako funkcionalnije, ekonomičnije i tehnički lakše izvodljivo. Matriks bi bio mnogo teži i komplikovaniji za održavanje da je ravan.  
 

 

 

 

 

 

 

POČETNA STRANA     MOJE KNJIGE     RAMANA MAHARŠI     OSHO     NISARGADATA

 GURĐIJEV     OSTALE VAŽNE KNJIGE      BILI MAJER     DEJVID AJK I ZAVERE  

BIBLIJA     NLO     ZDRAVLJE     NOVA NAUKA         ISTORIJA     SVE ZA DUŠU