Mikročipovi i Barkodovi

...I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima, da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njezina.

Ovdje je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njezin 666.

 

13-toOtkrivenje Ivanovo, Biblija

 

 

 

  Naravno, ovo što Ivan reče u svom skromnom prilogu za Bibliju, ne može nikako da ima ikakve veze sa mikročipovima i barkodovima koji se već odavno nalaze na svakom proizvodu kojeg možemo naći u prodavnicama. Normalan čovek ne može ni zamisliti da bi nekome još moglo pasti na pamet da ga pored svega i mikročipuje ili mu istetovira bilo kakav znak na ruci ili čelu.

 

 

 

 

(Na ovim slikama vidimo da su šestice tj. dvije tanke paralelne linije  fiksirane sa svake strane, i u sredini koda)

A i to što svi ti kodovi sadrže u sebi broj 666 je naravno čista slučajnost, od 121 milion biliona mogućih kombinacija.  

Međutim, Dr Carl Sunders, jedan od naučnika koji je radio na razvoju mikročipova, počeo je da diže uzbunu. On kaže da je stvar krenula tako da se u početku mislilo da će ti čipovi biti korišteni samo u medicinske svrhe, međutim vremenom se uspostavilo da oni mogu da pohrane u sebi hiljade raznoraznih podataka, kao i da modificiraju ponašanje čoveka aplikacijom određenih frekvencija što bi značilo ne samo da bi mogli služiti za identifikaciju, lociranje i novčane transakcije, nego i kontrolu raspoloženja - i ponašanja čoveka. Kada je uvidio čemu stvar vodi - promenio je stranu, te sada drži predavanja na tu temu i upozorava one koji još uvijek nisu u dubokom snu da se suprostave ovoj tehnologiji kako god znaju i umiju. Ti mikročipovi se sastoje od nekih 250 000 dijelova, i navodno se napajaju baterijom koja sadrži litijum, a ona se opet napaja energijom na bazi promjene temperature tijela, i kako Dr Sunders kaže - ruka ili čelo su najidealnija mesta gdje se temperaturnom promjenom te baterije mogu napajati. Čipovi su navodno već odavno spremni i sada se čeka samo povoljan momenat. Jedna od njihovih "prednosti" je navodno i ta, što će se daljinskom kontrolom litijum moći da ispusti iz čipa, što će dovesti do trovanja, te će se tako eliminisati neželjena populacija, ili nepodobni pojedinci.

Naravno, to se ne pominje u medijskoj promociji mikročipova, koja je već odavno počela u većini zapadnih zemalja. Već se uveliko preporučuje da se bebe odmah po rođenju mikročipuju kako bi se izbegla mogućnost slučajne zamene u porodilištu a naravno izgubljena deca kao i kidnapovane osobe vrlo lako bi se locirali uz pomoć satelita. Omladina se već uveliko kondicionira tako što im se prilikom ulaska u disko klubove otisne pečat na ruci, tako da im taj žig u podsvesti stvara asocijaciju sa zabavom.

 

 

 

 

Kako stvari stoje, Veliki Brat ne odustaje od zamisli da stavi sve i svakoga pod svoju kontrolu. Priprema (programiranje javnosti) za to je i istoimeni 'reality show', da se naviknemo i da samu totalnu kontolu i nadzor prihvatimo kao zabavu. Mada je već odavno je preuzeo kontrolu nad većinom glavnih svetskih medija i akcija zombifikace populacije uredno teče po planu, računa se da još uvek ima puno onih koji pate od nesanice, i koji bi mogli pružiti značajan otpor. Starom i već dobro oprobanom formulom: problem - reakcija - solucija, već su uspeli da razoružaju veći dio naroda zapadnih zemalja, tako da se sa nekim ozbiljnijim oružanim otporom više ni ne računa.

  Sada je još ostalo da se organizuje slom finansijskog tržišta, te da se pređe na bezgotovinsko plaćanje roba i usluga. Naravno, samo oni koji budu imali mikročip ili istetoviran identifikacioni kod, moći će da trguju. Ostalima - neka Bog bude na pomoći.

  Još par drugih opcija su navodno u igri, neka vrsta haosa prvo mora da se izazove tako da se onda proturi pod "rešenjem"  ono zbog čega je haos izazvan. Terorističkim aktima čoveka je najlakše dovesti u stanje stalne nesigurnosti i straha, a onda se računa da će se on odreći i ono malo svojih prava u zamenu za sigurnost. Tu bi recimo mogla dobro poslužiti i neposredna opasnost od "vanzemaljaca".

Neki čak upućuju i na obaveznu vakcinaciju protiv "nadolazeće epidemije", gde bi se vakcinom mikročip ubacio u čoveka.

 

 

 

 

 

 

 (Na ovoj slici vidimo veličinu čipova - 1/10000 mm)

 

 

 

  U svakom slučaju, da ne bi bilo kasnije: "nisam znala - ja sam mislia...", u svom "otkrovenju" Ivan još kaže da će oni koji ne prihvate "znak zveri" - ostati bez glave, dok će opet oni koji ga prihvate dobiti "specijalni tretman" - u paklu.

  Znači, - nije da se neće imati izbora.

 

  Psi, goveda i ovce

  Prije par godina ni psi nisu mogli da zamisle da će im ljudi ubacivati mikročipove pod kožu, a eto i to je sada postalo realnost. U Australiji, po zakonu, psu nije dozvoljeno da egzistira bez mikročipa. Jedna grupa pasa, videvši da je vrag odneo šalu, odlučila je da se žali te se u svom protestnom pismu kategorično izjasnila protiv mikročipa sa argumentom da bi se oni sigurno rodili s njim ako bi on bio stvarna potreba za život na ovoj planeti. Žalba je bila odbijena, i ta grupa pasa je završila u Kraljevskom Društvu za Zaštitu Životinja od Nasilja (što se u nekim drugim zemljama naziva - "šinteraj") To je ujedno bila i poruka za ostale, ukoliko bi nekome palo na pamet da se žali.

  Goveda su sve ovo što se sa psima događalo ili ignorisala ili im se podsmejavala. Međutim, ovih dana, eto, dođe i na njih red. Njima se sada počinju na uši da pričvrščavaju specijalni elektronski kodovi, koji sadrže sve podatke o njima, tj. kako se zovu, odakle su, jesu li patili od kakvih bolesti i ako jesu - čime su tretirani ...itd. Rečeno im je i to da se više ne mogu ni izgubiti, jer će preko specijalnog satelitskog sistema biti praćeni tokom celog života, tj. od farme - do trpeze. Kod goveda nije bilo nekog većeg protesta, pošto su već prethodno preko medija saznali sve prednosti elektronske identifikacije, a s druge strane čuli su i kako su prošli psi koji su se žalili.

  Ovce kao ovce, i dalje mirno pasu, praveći se da ništa ne primećuju

 

[Verychip - powerpoint prezentacija na hrvatskom jeziku, može se naći - ovdje: http://grunfer.hatona.org/cgi-bin/download.pl?file=mondex_cro ]