SVALI

 

Intervju sa bivšim programerom Iluminata
 

Link


O Svali:

Svali je bila programer i trener u kultu Iluminata. I ona i njezina cijela obitelj bili su uključeni u kultnu skupinu do prije nekoliko godina, kada se napokon oslobodila. Bila je konzultant on-line grupi preživjelih (bivših članova Iluminata koji su se takođe oslobodili od njih) pomažući ljudima da se bave pitanjima kulta i obredne zloupotrebe programiranja.

(Svali je rođena u generacijama staroj Iluminatskoj porodici i tek nakon trideset godina života i rada kao programer uma za Iluminate uspjela je da pobjegne od njih)

Svali, pisac i medicinska sestra, objavila je knjigu o oslobađanju od kultnih programa, za koju je nekoliko stručnjaka na tom području reklo da su u njoj "vrijedne informacije" za preživjele od ritualnog zlostavljanja.

Njeni su radovi objavljeni on-line na http://www.suite101.com/welcome.cfm/ritual_abuse

Original MP3s of Svali radio appearance with Szymanski - January 17, 2006
 

 

Svali: Breaking the Chain i drugi tekstovi
 

 

Neki prevedeni tekstovi


Rođena u Iluminatima, prijatelji se boje za sigurnost Svali pošto je nestala.

Nakon što je izašla u javnost s detaljima o svom životnom iskustvu s Illuminatima, uključujući i djetinjstvo mučenja i ispiranje mozga, Svali je nestala.

26 Jul 2006

Od Greg Szymanski

U siječnju, žena imenom Svali ispričala je nevjerojatnu priču o tome da je rođena u Iluminatima i svjedočila da je dijete bilo žrtvovano u katakombama Vatikana. Njen iskaz očevica potvrdila je italijanka, žena imenom Marija, koja je patila kroz istu vrstu jezivog ceremonija, ispričala je svoju priču ovom novinaru samo nekoliko tjedana prije nego što je navodno uzela vlastiti život skačući s krova u Vatikanu početkom 1980.

Nakon što je intervjuirao obje žene, pojedinosti o žrtvovanju dijece u Vatikanu nevjerojatno su slične do detaljnog opisa prostorije gdje se žrtvovanje dogodilo, kao i detaljni podaci o sotonskim ceremonijama.

Detalji o obje priče mogu se naći u Arctic Beacon arhivu pod čevorodjelnoj seriji pod nazivom "Secrets of Dangerous Iluminati". Premda je Maria pronađena mrtva na pločniku St. Peters Square pod sumnjivim okolnostima, Svali ostaje živa, daje ekskluzivni intervju u Greg Szymanskis radio show-u, The Investigative Journal, in January 2006.

Međutim, u zadnje vrijeme na riječ pouzdanog izvora, Svali je nestala, i svi pokušaji da joj se obratite pokazali su se uzaludnim. Nadalje, njezine prilično detaljne web stranice su oborene i njezin broj telefona isključen.

Jedan njezin blizak prijatelj koji je želio ostati anoniman, strahuje da se nešto ozbiljno dogodilo. Imajući to na umu i u nastojanju da je javno zaštiti i njenu priču održi živom, Arctic Beacon je objavio transkript njezinih dugotrajnih razgovora od njene pojave sa Gregom na The Investigative radio emisija 17. siječnja, 2006.

Transcript:

GS: OK, vratili smo se. To je osam minuta nakon sat vremena, a mi idemo duboko unutar Illuminata, Obitelji, Reda. Imamo gosta koji je bio uključen u ovu grupu, rođen u nju, već preko trideset godina. Njeno ime je Svali. Svali, vi ste s nama?

SV: Uh, da jesam.

GS: Pa, to je lijepo imati vas ovdje. Znam da ne dajete intervjue radiju, a ja stvarno želim da vam se jako zahvalim, jer mislim da to stvarno pomaže američkom narodu da razumije ovu tajnu organizaciju u kojoj ste rođeni. Pa da krenemo od početka. Recite nam nešto - od samog početka rodili ste se u ovome, od bogatih roditelja. Recite nam nešto o svom treningu u ovoj skupini, kada ste bili dijete i onda sve do svoje orijentacije u Vatikanu. Samo naprijed.

SV: (iznenađena, smijeh) Pa, to je prilično široko područje, Greg! To bi moglo trajati satima, ako znate što mislim.

GS: Da, ali uradite to, znate, ako biste samo mogli to razotkriti za nas.

SV: Da. Mislim, rođena sam u grupi, rođena sam u Njemačkoj, a došla u SAD kao vrlo mlada. Ja sam zapravo prošla kroz svu obuku koju skupina... svi članovi skupine prolaze obuku raznih stupnjevima, ovisno o (daljnjoj) ulozi.

S vremenom sam bila tinejdžer, bila sam mladi vođa, s vremenom sam bila u 22g, postala sam najmlađi član vodstva vijeća u San Diego županiji. U to vrijeme sam bila vodeći trener. Bila sam šesti trener i na kraju se popela na drugo mjesto.

GS: Mm hm.

SV: Kad mi je bilo dvanaest, spomenula sam vam svečanosti u Vatikanu ...

GS: Da.

SV: ... da oni stvarno urade tako da svo vodstvo u grupi prođe to u nekom trenutku.

SV: Pa, oni kažu svima u grupi da su posebni i odabrani, a to je jedna od stvari koje me učinila jako ciničnom kada sam bila starija. Vi nikada neće upoznati osobu koja je u Illuminatima, kojoj nije rečeno ili nije programirana godinama da je ona posebna, da je ona jedina koja može učiniti velike stvari za "Family" (Obitelj).

No, rečeno mi je, da, da ću uraditi velike stvari za obitelj jednog dana. Razlog zašto ja mogu filtrirati neke od ovih stvari s objektivnog stanovišta je da ja znam što je moja uloga u skupini bila. Bio je veoma značajan broj drugih ljudi. Pa ne ocijenjujem moju ulogu ili specijalnost unutar skupine toliko po onome što mi je rečeno, nego po onome što sam učinila.

(žalostan preokret u glasu na "ono što sam učinila")

GS: I dospjeli ste u dobi od 12g, i onda vam je rečeno od strane roditelja da ćete ići na indukcionu ceremoniju u Vatikan.

SV: Da.

GS: Možete li nam reći kako se to dogodilo i što se dogodilo tokom te svečanosti kada ste otišli tamo?

SV: (duboki udah, glas postaje stresan) Dobro. Um, o tome nije lako govoriti, kao što znate.

Kad sam imala dvanaest, poslali su me preko u Njemačku. I ja sam bila u, ja to zovem Njemački pradjedovski dom, tamo. I, bilo je nekih priprema za nekoliko dana, prije toga, i rečeno mi je da će se održati vrlo važna svečanost. I to se smatra za pečatnu svečanost u tom trenutku. A zapravo mi je rečeno nešto o tome što sam mogla očekivati tijekom svečanosti.

Kada smo stigli tamo, otišli smo i do Vatikana. Ispod Vatikana se nalazi velika soba koju sam vam opisala kad smo razgovarali prije. Ona ima 13 katakombih komora koje vode u nju. A evo što oni rade, kako idete dolje ukročite u sobu, možete vidjeti da je kružna, tako da su svi oko vas. Oni iznose mumije iz katakombi. I oni ih postave uz svaku [svaku od 13 katakombih komora], a oni kažu "To je duh otaca koji bdije nad svečanosti."

Tijekom svečanosti, bio je veliki stol u sredini sobe. Bio je na vrhu ovog velikog zlatnog pentagrama. Imali su svečanosti tamo.

GS: I koliko djece, koliko druge djece je sa vama da bude primljeno u Obitelji ili Red, kako ga nazivaju?

SV: Dvoje je ostale djeca u tom trenutku. No, bilo je nekoliko odraslih.

GS: Dobro.

SV: Vidite, Crkva također dovodi odrasle da se zakunu na vjernost, takođe, tek toliko da znate. Rečeno mi je, a ja ne znam je li to istina, da ako želite steći određenu poziciju unutar hijerarhije Katoličke crkve, morati proći i kroz ovu ceremoniju.

GS: Ok, tako da ste u ovoj sobi. Vaši roditelji nisu bili prisutni.

SV: Ne. Ne. njemački Otac i francuski Otac su bili.

GS: Ok, i sada recite našim slušateljima što svjedočite.

SV: (stanka, dodatni stres u glasu) Dobro, bio je stol. Izgledalo je kao tamno staklo u sredini sobe. Izrađen je od kamena, ali bio je vrlo sjajan i potamnjeno crn. On je mogao biti nešto kao opsidijan ili oniks, nisam sigurna. To je jedini put kad sam vidjela ovakav kamen. Oko uglovima je imalo te zlatne kanale koji, znate, prikupljaju tekućine. Mali dječak bio je smješten u centru stola i drogiran. Mislim da je bio drogiran, jer je bio vrlo miran. On se nije pokretao ili rekao nešto.

GS: To je mali tri ili četiri godine star dječak, zar ne?

SV: Da. Jeste. Jeste.

GS: Onda su nastavili sa prinošenjem dječje žrtve.

SV: Da, oni. Da. Ja sam vam rekla to prije. Jeste.

GS: Sada nakon toga, prilično, nevjerojatno iskustvo za mladu dvanaestogodišnjakinju. Što je prošlo kroz vaš um kada se to dogodilo?

SV: Bila sam prestravljena! Mislim, apsolutno sam bila užasnuta. I. .. I. .. I. .. Ne mogu opisati užas osjećaja kad prođete kroz nešto slično.

GS: Možete li se sjetiti riječi koje su govorili kako se to događalo?

SV: (stanka) čovjek je u grimiznom - on je govorio na latinskom jeziku. A u osnovi je govorio: "Molim te primi žrtvu ovog dana." A onda reče: "Neka ova žrtva bude pečat ceremonije." A onda je to učinio.

Opet, bila sam tako prestrašena da ja ... (uzdiše) Jeste li ikad bili u situaciji u kojoj je vaše srce kao na utrkama, ali ne možete ništa učiniti? Ti samo sjediš tamo, ali kao da izbljeđujete tamo i ovamo?

GS: Pa, ja mogu sjetiti kada sam bio veoma mlad i uplašen, ali ja ne mislim da sam ikada ...

SV: (govori preko njega ) Ne. Uredu.

GS: ... imao ništa sasvim kao što ste imali vi.

GS: Hm. Sada u tom trenutku ispratili su vas van.

SV: Da. Jeste. Nakon svečanosti je sve bilo gotovo. Mislim, drugi ljudi također su obavili svoje. Oni su se morali zakleti na vjernost.

GS: A bijahu iste dobi kao i vi?

SV: Dvoje djece su bili, ali je bilo i tri odrasle osobe koje su išle naprijed i učinile isto. I nakon toga, nam je rečeno, (polako i precizno): "Neka se i vama dogodi ovo ili još gore ako ikada prekršite ovu zakletvu."

GS: Hm. Tako je u osnovi ... whew! Zamislite u toj dobi, ovo [da vam to bude učinjeno]. A onda nisu vas stvarno ni pripremili za to, niste? Bilo vam je rečeno da je u pitanju ceremonija, ali niste očekivali ništa slično, od onog što sam razumio u razgovoru s vama.

SV: To je bilo vrlo teško proći, samo zato što je osjećaj strašnog tlačenja prisutan tamo dolje i to je najgore što sam ikad osjetila. Prošla sam kroz neke ceremonije u mom životu u Illuminatima, zar ne idu svi kroz njih. Ali moram reći da je u mom iskustvu to bilo najgore, samo zato što ... ja ne mogu objasniti iznos tame u toj sobi. To je bilo samo čisto zlo. A ako ste ikad bili u ... vidjeli osobno... to je bilo strašno.

To nije bilo samo ono što se dogodilo, ili samo ... Mislim, ugnjetavanje. I ja sam kršćanin sada, i ja sada znam razliku između zla kada je prisutno - ugnjetavanje - ili kad je Bog koji je ljubav prisutan, što je radost i mir. To je upravo suprotno od onoga što je bilo u toj sobi.

GS: Sad znate što mogu naći prilično zanimljivo o tome? Prije oko 25 godina, bio sam novinar i slobodni pisac u Rimu, te sam proveo šest godina tamo. Hodao sam kroz Vatikan mnogo, mnogo puta ... stotine puta. Izvještavao sam o papinskim izjavama, slične stvari.

U to vrijeme sam bio tamo i tijekom Vatikanskog skandala, koji je obuhvatao Crkvenu banku i druge stvari ... članove Iluminata, Masona. Prilazi mi jedna žena, Maria Vendital (pH), a ja to nikada neću zaboraviti. Rim je mali grad. Ljudi su znali da sam ja pratilo priče o tajnim društvima, takve stvari. Morao sam pitati ljude.

Pa, ta žena je došla do mene i rekla mi je slične priče. Ona je sasvim specifična jer nije mogla to podnijeti bez padanja u plač, i pokušavala se ubiti dva puta jer nije mogla izaći iz Iluminata. Bila je članica, rođena u nima od vrlo bogate sjeverno talijanske obitelji. Rekla mi je u osnovi da je ista Ceremonija održana s njom. I tako, kad sam počeo govoriti sa vama, ja sam htio navesti da ne samo zbog vas, već isto tako zbog mojih slušatelja da sam isto tako čuo o ovom, prije 25 godina, od žene po imenu Maria, i nekoliko drugih ljudi u Italiji sa kojima sam razgovarao. Ja nikada nisam bio u mogućnosti to dokazati, vjerojatno i zbog svoje sigurnosti, niti ikada saznati što se dogodilo.

Ali opet, Svali potvrđuje priču koju sam čuo prije 25 godina. Mi ćemo se vratiti nakon prekida s ovom nevjerojatnom pričom o članu koji je sada izvan Iluminata, van skupine i na sigurnom, na Republika Broadcasting Network.

GS: OK, vratili smo se. Ja sam vaš domaćin, Greg Szymanski. Mi govorimo sa Svali, članom Familije, Reda, Iluminata, trideset godina.

Svali, završavate indukcijsku svečanost. Vi hodate van u Vatikansko dvorište s jednim od Otaca. Što će on reći onda?

SV: U tom trenutku on mi je samo rekao da nikad ne zaboravim. Rekao mi je da sam se dobro ponjela tijekom ceremonije, jer nisam kriknula ili se onesvjestila ili tako nešto. On je rekao "Ti si bila vrlo dobra", i on je bio zadovoljan. Onda smo boravili u kući u blizini. To mora da je bila lokalna osoba. Nisam ih znala. Proveli smo noć prije nego što smo se vratili u Njemačku.

GS: Dobro, a što o drugim ljudima za vrijeme ceremonije. Kako su sami podnijeli? Sjećate li se?

SV: (Uzdiše) Ja ću reći, na žalost, bila sam tako ... kada si u takvoj situaciji, zadnje što razmišljaš je o tome što drugi ljudi rade. (Smijeh) samo sam na taj način pokušavala jako da ne izgubim sebe (ostanem svjesna). Znam da nitko nije vrištao ili vikao ili tako nešto. Svatko je bio miran. Mislim da kažem "mrtva tišina" je bila, osim ako je osobi rečeno nešto, ili ako se išlo naprijed da se poljubi prsten.

GS: Dobro, krenimo dalje. Mislim da smo, uh ...

SV: Da.

GS: Pitanje koje sam htio pitati, a to je tako širok predmet. Ja sam imao priliku razgovarati s vama nekoliko dana, i napisao sam neke priče o tome. Da se vratimo kući, ti si dvanaest godina. Kažete da ste bili školovani u dvanaest disciplina.

SV: Da.

[12 disciplina, Svalina online knjiga]:


1. Da ne trebam ništa. 2. Da ne tražite. 3. Da ne želite. 4. Opstanak najjačih. 5. Pravilo Ćutanja. 6. Izdaja je najveće dobro. 7. Ne brinuti. 8. Putovanje kroz vrijeme: "Dijete će se voditi duhovnim principima" da putuje kako interno tako i eksterno, s provođenjem kontrolisanih situacija , igranja uloga, i vođene vježbe ojačane s traumom. Cilj će biti doći do "prosvjetljenja", ekstatičnog stanja disocijacije postignut nakon teške traume"

9,10,11: "Seksualne traume, učenje odrastanja i povećanje spoznaje, smanjenje osjećanja" (Detalji tih 3 koraka varirati u skladu s djetetovom budućom ulogom u kultu. Te uloge uključuju Izvještače, Uzgajivače, Prostitutke, Pornografe, Media osoblje, Priređivači, Čitatelji, Rezači, Prizivači, Veliki svećenik / svećenica, Treneri, Kažnjivači, Tragači, Nastavnici, Čuvari djece, Dostavljači, Zapovjednici i Bihevioralni znanstvenici.) 12. Coming of age ceremonija (Vatikan podzemna žrtva).

GS: Pa vaš život počinje, a vi znate da ste sada u nekoj vrsti organizacije koja je vrlo različita od onoga što je većina ljudi iskusila. Recite nam ... Mislim da ono što želim učiniti je da vas pustim da vi počnete. Vi ste duboko u ovoj priči. Ja ću vam samo dati mikrofon i pustiti te počnite. Recite slušateljima što mislite da je važno o svom izvornom treningu, o grupi i o mnogim stvarima koje ja znam da ljudi žele znati o Illuminatima. Samo naprijed.

 

SV: Dobro. Pa Greg, prvo želim reći da svrha moje priče nije proslaviti zlo. Ima vrlo zlih ljudi vani, vrlo moćnih ljudi. Ne želim nipošto da veličam njihovu moć, ali želim da ljudi znaju da je to stvarno. Ovi ljudi postoje. Ljudi koji kažu da postoje takvi ljudi koji su uključeni u ove aktivnosti ... to se stvarno događa.

Također, jer znam da postoje djeca koja bivaju ozlijeđena svakodnevno u toj skupini, i to je moja motivacija za razotkrivanje svega ovoga. Ne volim da dajem intervjue iz očiglednih razloga. Voljna sam ovaj put staviti na stranu moju privatnost i osobnu sigurnost, jer ti ljudi trebaju biti zaustavljeni. Oni trebaju biti zaustavljeni.

GS: Ok.

SV: Dobro?

GS: Nastavi.

SV: Normalno, djeca u grupi su rođena u njoj. Iluminati vrlo rijetko vrše regrutovanje od spolja. To nije njihova glavna metoda. Prenosi se obično, s oca na sina, i sa majke na kćerku. I tako cijela obiteljska linija bude u tome.

Kroz stoljeća ljudi su pokušali pobjeći, ali puno puta su ili otrovani, ubijani ili je sve namješteno da izgleda kao samoubojstvo. Njima se ne sviđa kad ljudi odlaze, i oni pokušavaju da to bude vrlo teško ikome izvesti - jednostavno zato što to izgleda vrlo loše. (blagi smijeh)

Oni prolaze kroz ogromnu količinu treninga, još u periodu kao vrlo mali. Morate proći indoktrinaciju. A kad kažem indoktrinaciju, ne znači baš kao kultno programiranje toliko koliko promatranje svojih roditelja i gledanje što oni čine. Moji su roditelji modelirali moje ponašanje. Za njih je vrlo važna grupa za odrastanje. Viđala sam ih do tri puta tjedno, sve se odlaže da bi se prisustvovalo aktivnostima. Ok?

GS: Okay.

SV: U osnovi, proces obuke je tu da vam pomogne da preuzmete svoju ulogu u grupi kada odrastete. Iluminati pokrivaju toliko mnogo razina u tome. To ide sve na putu od onog što većina ljudi vidi kao sotonske grupe i sekte, to je na nižoj lokalnoj razini, pa sve na putu do ... to je ogroman, ogroman posao korporacija. Na srednjoj razine, imate ljude koji nadziru financije i upravu, koji nadgledaju ... Mislim, ti ljudi prave puno novca kroz trgovinu oružjem, kroz bijelo ropstvo, prostituciju, pornografiju. Oni imaju veze s mafijom, lijevo i desno. A, u stvari mafija se boji njih. (Smijeh)

GS: Hm.

SV: Da. (Smijeh): Pa, razmislite o tome! Jer znaju da ne prelaze preko članova grupe. Oni su vrlo duhovne orijentacije. Oni nisu sotonisti, iako su Luciferijanci, što je različito.

Krajnji cilj njihove duhovne filozofije i njihov osjećaj discipline je da oni vjeruju da kada ste završili sve svoje obuke, postajete kao bog. To je njihov stvarni krajnji cilj. Oni vjeruju u postizanje božanskog - iluminacijska filozofija - kroz ono što oni zovu prosvjetljenje ili osvjetljenje, tako su i dobili svoje ime.

GS: Mm hm.

SV: Oni su međunarodni. U Europi su dvanaest otaca, koji sjede, koji predstavljaju različite narode Europe. Oni su vrlo u isčekivanju, čekaju Onog Koji Ima Doći, i za tu ceremoniji u Vatikanu, (glazbe za pauzu počinje) na koljenima sam se morala zakleti na vjernost da ću služiti Onom Koji Ima Doći. Oni vjeruju da skupina ...

GS: Svali, možete, uh, moram napraviti pauzu.

SV: Naravno.

GS: Mi ćemo nastaviti s razgovorom o velikoj organizaciji, tvojoj ulozi kao osobi srednje razine u Illuminatima na mreži Republika Broadcasting.

Source

GS: OK, vratili smo se, a ja sam u razgovoru sa Svali. Svali, zašto ne bismo samo nastavili, gdje smo stali na pauzi. Htjeli ste nam reći o ovoj hijerarhiji koja počinje s dvanaest otaca. Možete li to pojasniti za nas tako da ljudi znaju točno kako je ova grupa organizirana?

SV: Naravno. Na vrhovnim razinama, to je u Rimu. To je centar moći ili srce Iluminata, gdje je baza vlasti. I to je razlog zašto svo vodstvo polaže zakletvu u Rimu, jer to smatraju jezgrom, duhovnim središtem svemira. Tako ga oni vide.

Od tamo, ka Europi su dalje dvanaest otaca - po jedan za svaku zemlju u Europi. Kad sam bila mlađa imala sam se isto tako sastati s ocima u jednom trenutku i poljubiti im prsten, i proći druge svečanosti vjernosti takođe.

Kod Illuminata, Europski Oci vladaju onim što se naziva različitim Kućama. Na primjer, ako ste iz Njemačke onda pripadate Njemačkoj Kući, ako ste iz Francuske spadate u Francusku Kuću - oni ih nazivaju Kuće. Velika Britanija, Rusija, Poljska, Belgija, Španjolska, Italija i druge.

Od tamo, Amerika se smatra poljem misije za njih. U 17 vijeku, zapravo 1600-tih, Pittsburgh je postao prva ulazna luka za njih. To je zapravo mjesto gdje su prvo naselili. Zato ga i sada smatraju za bazu duhovne snage za grupu na istočnoj obali SAD.

GS: Znate, želim spomenuti jednu stvar. Slušatelj vaše priče mi je poslao e-mail, i kaže: "Greg, provjerite koji je razlog da je predsjednik Bush, odmah nakon što je izabran, otišao i razgovarao s masonskom grupom tamo." Nalazim da je to prilično zanimljivo pitanje.

SV: O da.

GS: Nastavite.

SV: To je baza duhovne snage za grupu. Od tamo raširili su se preko Atlantske obale, a onda kroz cijelu naciju. Nacija je podijeljena u mnogo regiona, od svih tih regija sedam je glavnih regija. A regija Istočne Obale ima svoju bazu duhovne snage u Pittsburghu, ali baza upravne vlasti je u Aleksandriji, Virginia. Od tamo se upravlja financijama u svakodnevnom poslovanju. Zapadna obala, odnosno zapadna regija, zapadno od Mississippija, ima svoju bazu moći u San Diegu području.

GS: A to je mjesto gdje ste proveli dosta vremena, točno?

SV: Da. Jeste. Poslana sam tamo, Vijeće Aleksandrije me je poslalo u San Diego da im pomogne.

GS: Ok, samo naprijed.

SV: To su dva, naravno, glavna područja. I onda svako od tih područja je podijeljeno u pod-regije.

Pa onda imate regionalnih vijeća koje sjede nad tim i nadgledaju njihove aktivnosti. Ako se možete sjetiti strukture velikih multinacionalnih korporacija, isto takva je i struktura Illuminata. Zatim ispod svakog od regionalnih vijeća su lokalne općine. Zovu ih sestrinske grupe ili sestre, ili lokalna vijeća. Tada imate svoje lokalne grupe u okviru tih lokalnih vijeća, ili ono što oni nazivaju sestriskim skupinama. Svaki veći metropolski grad mora imati negdje od pet do petnaest skupina, ovisno o veličini populacijske baze. Ili više.

GS: Koliko biste rekli da ih ima, koliko je ljudi u ovoj grupi u Americi danas, po vašoj procjeni, znajući puno o ovim stvarima? Hajde ...

SV: Čistih Iluminata, rekla bih oko jedan posto, više ili manje, na temelju podataka o stanovništvu.

GS: Pa to je prilično veliki ... velika organizacija, točno?

SV: Da.

GS: Sada o njihovom cilju, u osnovi. Samo da nam date širi pregled cilja, a onda želim da nam kažete nešto o tome, znate, o vašoj ulozi u svemu tome, i neki od tih načina na koji Illuminati prave novac a o kojima znate.

SV: Da.
xxx
GS: Nastavite.

Source

SV: Znate, kad kažete "Da vladaju svijetom", to zvuči gotovo smiješno - kao "da kako ne", znaš. Mislim da ljudi dobiju ideje razmišljanjem o tome ili žele da vladaju svijetom. Ali stvarno, to je njihov cilj. Oni vjeruju da su inteligentne vođe, i oni vjeruju da je ostatak svijeta ovce koje trebaju mudre ... Oni sebe vide kao mudrim vodstvom. Na taj način oni vjeruju da je njihov cilj da vladaju svijetom.

GS: Mm hm.

SV: Ali u isto vrijeme, oni imaju okultne načine da to i izvedu. Njihov glavni način da to izvode je taj da rade iza scene. Oni vjeruju u infiltraciju u medije, obrazovanje i vladu - to su tri glavna područja - i financijski sustav. I oni su prilično uspješni u tome u sva četiri ta područja u cijeloj Europi i SAD-u, kao i u drugih zemalja.

GS: Sada ste rekli da su oni, u osnovi Illuminati su podijeljeni u šest ili sedam grupa, a svatko je rođen u svojoj skupini. Možete li opisati koji su to skupine?

SV: Pa ne, to je sve jedna grupa, tu su samo različite razine.

GS: Da, to je ono što mislim. Kao i u znanosti, Vladi, odnosno...

SV: Oh. Oh. Okay. Iluminati su podijeljeni u različitim granama učenja. Te su grane Znanosti, Vojne, Vlade, Vođstvo, Stipendije i Duhovnost. To su šest krakova učenja. I dok sva djeca trebaju proći neki trening ili nastave u svakom području, kako postaju stariji ... počinje i profiliranje od najranijeg djetinjstva, a oni znaju gdje su vaše glavne aktivnosti i sposobnosti. Tada ste, tada vi stvarno ulazite ... Većina ljudi specijalizira se u jednoj grani ili eventualno dvije grane učenja.

GS: A vi ste bili uključeni u koju granu?

SV: Bila sam veoma uključena u garnu znanosti, ali i do neke mjere sam bila i u grani duhovnosti, - ali uglavnom grana znanosti.

GS: Samo da se zadržimo na nečemu jednu minutu, tih dvanaest disciplina. Kao dijete, vi ste rigorozno obučavani u svima, točno?

SV: Da.

GS: Ok. A što se tih disciplina?

[1. Da ne trebate ništa. 2. Da ne tražite ništa. 3. Da ne želite. 4. Opstanak najjačih. 5. Šutnja. 6. Izdaja drugih je najveće dobro. 7. Nemanje brige. 8. Putovanje kroz vrijeme. 9,10,11: Seksualna trauma, učenje odrastanja i povećanje spoznaje, smanjenje osjećanja - Detalji ovih 3 koraka varirati u skladu s budućom ulogom djeteta u kult. 12. Coming of age ceremonij (Vatikan podzemna žrtva).]

GS: Mislim, ako ... Ne morate proći kroz svaku od njih, ali ono što su vas prvenstveno učili?

SV: (stanka) Mislim da bi najbolji način bio da vam dam primjer samo jedne vrste obuke koja se vrši.

GS: Dobro.

SV: Kad sam imla dvije godine. Ostla sam u sobi vjerojatno 24-satni period. Kada ste u toj dobi teško je procijeniti, ali to je bio dugo vremena. Znam da je sunce išlo okolo (smijeh) najmanje jednom, i to nije baš kao i nekoliko sati.

U toj dobi, kada su ti dvije godine, a ti si ostao sam bez hrane i vode, ti si prestravljen. I pred kraju vremena, samo sam umirla od žeđi. Moj moral je samo ... Nikada nisam bila tako žedna u mom cijelom životu. Moja majka je ušla u sobu. Ima onih koji tako treniraju djecu, znate, ili roditelji treniraju djecu u toj ranoj dobi. Bila je veća stolica u sredini sobe, a ja sam sjedila na njoj. Ona je donjela sa sobom hladnom vrč vode, a ona ga počinje lijevati. Rekao sam: "Mama! Želim piti vodu", a ona me je ošamarla iz stolice. (Stanka)

GS: Hm.

SV: I ja sjećam da sam plakala! I dok sam ja plakala, ona je pila vodu ispred mene, i onda otišla! Ona je odnjela i vrč vode. I nekoliko sati kasnije, ona se vratila u sobu i učinila istu stvar. I ja sam rekao: "Mama, mama, ja želim vode!" A ona me ošamarla! Mislim, preko cijele sobe. Nakon što se to dogodilo tri puta, srećom sam bila dovoljno pametna da kada je treći put došla, mislim, sjećam se da sam plakala tiho, ali sam samo gledao u nju. Nisam pitati. Nakon što je otišla s vršem, čovjek je došao u sobu. On je rekao: "uradila si vrlo dobro zadnji put." A onda mi je dao piti vode.

GS: Hm.

SV: To je bio dio perioda "učenja da ne želiš". Gledajući unatrag na to, shvaćam sada kao odrasla osoba da je dio te obuke bio da me naučiti da ne priznajem svoje fiziološke potrebe i da ne odgovaram na njih, već da gledam na ljude spolja da će mi reći što sam htjela ili što mi je potrebno. A to je ono što...

GS: Sada ste u osnovi, rekao ste mi da ste vodili dvostruki život u Illuminatima. To je u osnovi kako oni funkcioniraju.

SV: O da!

GS: Imatednevni posao, a zatim i noću ste prilično zauzet ponekad s aktivnostima kulta, točno?

SV: Da.

GS: Ok. Ono u što sam htio da se uputimo ... govorili ste o tim skupinama. Sjećam se što sam vam spomenuo, rekli da je tih susreta tri puta tjedno. Kažem: "Pa, što o ako sam želio otići i posjetiti, a možda i napisati priču o njima?" Što će se dogoditi, ili kako bih mogao ... biti u mogućnosti naći jedan od tih sastanaka koji se događaju u vašem području Escondido?

SV: Pa ne, zbog sigurnosnih mjera. Vi zaista ne želite da se pojavite na sastanku nenajavljeni ako biste mogli i proći kroz njihovu sigurnost, jer šanse su da nikada ne bi izašli živi. Dovoljno je samo reći da bi se desila određena automobilska nesreća i sledeće što će se pojaviti, biće izvještaj u novinama: "Žalosna nezgoda - čovjek nesrećno naišao na stablo." (Smijeh) Mislim, ja sam ozbiljna! Sigurnost koju oni imaju tijekom grupnih sastanaka je tako jaka da bi bilo vrlo teško. Oni imaju sigurnost na perimetru od jedne milje, perimetar na tri milje i perimetar na pet milja. Imaju troje ljudi zaduženi. Obično jedan je gore na stablu u kojoj ga ne možete vidjeti na pet milja perimetru.

GS: Mm hm.

SV: I onda imate jednu osobu koja stoji, izgleda kao zaštitar za nekretnine, jer to su često veliki, bogati posjedi, što je prikladno. On je obučen u uniformu. Treća osoba stoji skrivena iza stabla. Kako automobili dolaze putem, a oni dolaze na vrata - zapamtite ovo su vrata imanja.

GS: Mm hm.

SV: Pa, ako to nije netko sa odobrenom dozvolom sa liste provjere, oni će zaustaviti automobil. To je kao u vojnoj instalaciji. Oni će reći: "Mogu li vam pomoći? Jeste li se izgubili?" Njihov cilj je da odgode osobu. Sada, ako će osoba govoriti: "Oh, to je blah blah blah", a oni samo pitaju za smjer, oni će im pokazati smjer, biti vrlo ljubazni i poslati ih na put do mjesta gdje su trebali ići. Ali ako djeluju kao da žele ići dalje u nekretnine, a to nije u redu osoba, onda će reći: "Uh, dobro, dobro ali ON VAS NIJE OČEKIVAO." To je kod riječi. To govori osobi ili iza, gore na stablu, ili pak skrivenoj daljnje nazad - da jave radiom i oni kažu "Neočekivani posjetitelj." U tom trenutku, svatko je istrenirn podići se i ostaviti sve odmah, u roku od pet minuta - bez tragova djelatnosti.

GS: Pa ovo je neka od metoda kroz koje prolaze tako da ne budu uhvaćeni. Znam da ste napisali jedan članak o tome zašto kult nikad ne bude uhvaćen.

SV: Oh da.

GS: To je prilično specifično. Imate toliko stvari ovdje, i ne možemo ući u sve u dva sata, pa vas molimo da izaberete ono što mislite da je najvažniji. Ali ja sam pronalazim da je ovo zanimljivo - zašto kult nikada ne uhvate. Ima li išta što u kratko vrijeme možete reći o tome da nam pojasnite... kako?

SV: Pa, njihova sigurnost, njihov novac, njihov utjecaj. Neki od tih ljudi imaju i svoje listove. Zamislite da pokušavate (smijeh) objaviti članak , znate, razotkrivanja ... Postoji puno razloga zašto nisu uhvaćeni. To je prva stvar koju ljudi pitaju. Onda moje sljedeći pitanje je, "Pa, koliko diječjih pornografa postoje vani, da ih policija juri godina, i nikada nisu pronađeni ili uhvaćeni?"

GS: Točno.

SV: I oni nisu ni članovi tajne organizacije. Oni se samo pokušavaju sakriti, znate. Dakle, kada to uzmete u obzir ...

GS: Sada ...

SV: Dobro.

GS: Da. Vi ste osoba srednje razine u ovoj organizaciji, glavni trener. Mi ćemo zaći u te specifičnosti u narednih sat vremena. Ali znate, što ste saznali o infiltraciji ove grupe u svim našim različitim područjima vlasti i medija? Oni su u osnovi na visokim razinama većine naših financijskih institucija također, točno?

SV: Da.

GS: Pa to je odličan način da se uspije u svom cilju. Moram vas pitati ovo. Kako se kreću stvari su malo brže u Americi sada? Sjećam se natrag u 80s, kada sam bio suočen s tim, kad sam se vratio kući nisam stvarno vidio ovu vrstu New World Order pokreta ... sva ove različita simbolika koju vidite sada. Što se događa, samo za naše slušatelje, upravo sada? Zašto su se stvari pojačale od 9-11?

SV: Vjerujem da je to zato jer oni mogu vidjeti ispunjenje njihovog cilja ... Vidite, biću vrlo cinična sada, i molim vas oprostite mi za ovo, u redu? Njihov cilj je da vladaju svijetom, i osobno mislim da i vladaju - to samo nije još očigledno i otvoreno.

GS: Mm hm.

SV: I oni kažu da si sada pripremaju ljude za trenutak kada će se i sami otkriti otvoreno. Znači li to da oni ne mogu biti zaustavljen? Vjerujem da bi mogli. Vjerujem da je potrebno čudo, zbog količine infiltracije koju vidim na svim razinama društva, i svijeta. Ovi dečki, ovi ljudi imaju puno novaca. Oni imaju mnogo utjecaja. Dok prosječna osoba nema ideju o tome koliko se toga događa iza scene da nitko ne razumije.

Ali, s tim što sam rekla, mislim da su oni već tamo, oni jednostavno nisu otvoreni. Ti ljudi jednostavno ne znaju gdje se ide! (Smijeh) Kada bi oni, mislim da bi prosječna osoba bila užasnuta da zna koliko se toga događa iza scene, da ljudi zaista ne znaju ništa o tome.

GS: Da, i poenta ovog intervjua, jedan, ja sad imao dva cilja ...

SV: Ali ... Ali, vidite, ja ne želim zvučati podcjenjivački, jer ja sam također jaki kršćanini. Imam vjeru u Boga, a ja vjerujem kroz molitvu, i kroz ljude koje znaju ... Mislim, ja bih željela da oni budu zaustavljen. Ja samo ne znam, u ovom trenutku, kako i da li vi možete da zauzmete financijske institucije u svijetu, vodeće svjetske naftne tvrtke u svijetu, znate? (Smijeh) To je pitanje! (Smijeh) Znate?

GS: Da! Znate, to je teško pitanje. Sada ste u srednjoj razine ove grupe. Vi radili svoj posao glavnog trenera, točno?

SV: Da... jeste.

GS: Sada što ste naučili ... Prije nego što zađemo u specifičnosti, to ste prikazali u nekim svojim spisima, načine pravljenja velikog novca... načina ove na koji ova skupine stvara svoj novac. Možete li prijeći i istaknuti neke od tih metoda?

SV: Opet, ako možete misliti o bilo kojoj nezakonitoj aktivnosti, oni su vjerojatno uključeni u nju u nekom trenutku. Možda ne otvoreno, na mjestu gdje se rukuje stvarnim novcem od prva - ali kada imate dječju pornografije, prostituciju, bijelo roblje, trgovinu oružjem, kockanje, onda u nekom trenutku u kojem novac mijenja ruke, zaogrnuto sa oko četiri sloja ljudi, tu će vjerojatno biti netko od Illuminata koji su uključeni u tom trenutku. Ovi dečki imaju svoje prste u svemu.

GS: Sad ...

SV: Uh ...

GS: Nastavite.

SV: Ali oni se također koriste legitimnim sredstvima. Oni peru svoj novac. Kad imate puno novaca, morate učiniti nešto s njim. I tako, ti ljudi ne dolaze i kažu: "Zdravo! Ja sam član Iluminata i želim upravljati vašom bankom." Ono što će oni učiniti je da će tiho doći i postati miran investitor, počinju otkupljivati dionice. I tokom razdoblja od možda, gotovo cijelog život, dobit će kontrolni udio u banci, ili postati vrlo ... znate. Ili možda tokom sinovljevog života.


Source

To je druga stvar o Illuminati. Iluminati to ne vidi kao "To je ono što se mora dogoditi sada, u mom životu." Ti ljudi imaju ciljeve koji traju stoljećima, za dva stoljeća. Oni su vrlo, vrlo strpljivi.

GS: Pa to je razlog zašto je specifična obuka djece toliko važna, točno?

SV: Da. To je da vas nauči STRPLJENJU. Svatko zna, odrastanjem u grupi, da možda neće vidjeti uređenje koje dolazi kako je ostvareno otkriveno ili otvoreno ili objavljeno u našem životu, ali naša djeca ili naši unuci možda. Na taj način oni će provesti cijeli svoj život pokušavajući ostvariti ciljeve organizacije.

GS: (chuckles) Hm. Nevjerojatno. Tako sada ste u srednjoj razini. Ja sada mogu vidjeti gdje se koriste ove tehnike programiranja, različite tehnike kontrole uma. Imamo minutu prije pauze. Samo ono što nas sada interesuje kako o ... ono što je vaša specifična uloga bila.

SV: Pa, oni su postigli puno onoga što bi mogli nazvati ljudskim eksperimentiranjem. A imali su mnogo istraživačkih protokola događanja. Pa jedna stvar koju sam činila je da nadzirem istraživanja koja su se događala. Održavala sam predavanja mlađim trenerima i glavnim trenerima kako da rade stvari učinkovitije, kako da rade svoj posao dobro, ali i pregledavala istraživačke izvještaje zbog pogrešaka ili probleme.

S vremenom sam postala svojevrsni konzultant. Ako bi se problem pojavio, ili oni nisu znali kako uvesti koga u službu (instalirati program kontrole uma), ili ako im je bila potrebna pomoć, ja bih im pomogla u rješavanju problema, takođe.

GS: OK, Svali, moramo napraviti pauzu. Mi ćemo se vratiti za tri minute. Nastavit ćemo, u Republic Broadcasting Network.

GS: OK, vratili smo se. Imam kratkih četiri minute segmenta ovdje, onda ćemo uzeti pauzu i vratiti se s Svali za cijelih [dodatni] sat. Mi govorimo o poslovima Illuminata, praktičnim dnevnim poslovima koje ovi članova te skupine obavljaju, koji su se infiltrirali u Americi jako ... što čine. Sada jedna stvar koju mogu naći zanimljivom, Svali, znajući medije ... ne idući u imena ili išta, jer nemam nikakve posebne informacije. Ali ja pronalazim ovo zanimljivim.

Radeći neke pozadinske provjere na puno ka vrhu medijski uticajnih ljudi u našoj zemlji, svi one dolaze iz tih vrlo bogatih obitelji. (Smijeh) A da to nije tipičan MO za novinare. Novinar je netko tko odrasta na ulici, želi razgovarati s ljudima, mislim kao Jimmy Breslin, momci koji nikada nisu išli na faksu, nisu znali kako da kucaju na mašini, i samo su došli tamo, skinuli svoju kravatu i počli pisati priče. Ali, znate, kao što ste gledati mediji sada, tu su sva ta djeca srebrne žlice - odrasja na srebrnim žlicama. Nalazim da je to prilično zanimljivo. Kako su duboko infiltrirani, po tvojoj spoznaji, u našim medijima?

SV: Wow. Prilično ... Ja znam, uh, prilično duboko. Sjećam se da kad sam bila u San Diegu na Leadership Council tijekom sastanaka, da bi se smijali tome kako ljudi nisu imali ideju o tome koliko su bili pod utjecajem i nisu ni svjesni. Nalazili su da je to vrlo zabavno, što je ... Mislim, to je način razmišljanja ljudi u skupini, ipak. Oni to vide kao "ovce nemaju pojma da su vođeni za ruku." I oni to nalaze za zabavno, jer to se prikazuje kao dokaz da ... Mislim, ja samo opisujem ono što oni kažu, ja se ne slažem s njoma sada, ali su oni to vidjeli kao dokaz gluposti m. .. kod prosječne osobe - kako oni nemaju pojma.

Ne kažem da je svaka izviještač i svaki spiker član grupe ... nipošto. Ali, oni posebno podučavaju i školuju djecu koja pokazuju sklonost za medije, jer žele to. I ako osoba ima bistru, karizmatičnu osobnost, i predstavlja se dobro, onda će to dijete i ići u to, ako oni imaju dobru verbalnu komunikaciju i druge potrebne vještine .

GS: Pa, znate, to bi moglo objasniti zašto je puno naših priče koje stvarno nikada nisu dobro pokrivene, izvan utjecaja koji imaju financijeri i vlasnici nad medijima.

SV: (govori preko njega) To apsolutno nije slučajno.

GS: Što je to?

SV: Nije uopće slučajno.

GS: Da. To je dobra ideja, ljudi, zašto ne dobijate vijesti iz tih kuća. Ne samo u našoj vladi. To objašnjava puno stvari. Pogledajte rat u Iraku. Pogledajte dokaze koji pokazuje što nije u redu. Pogled na ono što oni rade Iranu upravo sada. Mislim, to je nevjerojatno. Sve ove stvari su prilično očite, ljudi. Postoji nešto iza toga. Svali ovdje pokušava objasniti tu organizaciju od njezina znanja, i to je dosta, dosta dobra priču.

Ja razumijem ovu ideju. Bili ste uključeni kao trener programiranja uma? Mislim, to je tako, ja sam pogledao neka od poglavlja u knjizi koju imate tek objavliti [u radu] u formi knjige. Mi govorimo o moždanih valovima, kontroli putem boja, metala, programiranje putem dragulja, programiranje putem priča i filmova ... Mislim, to ide do programiranja samoubojstva.
 

Svali, koju vrstu programiranja su oni zapravo vas naučiti, i kako ste naučili ove različite tehnike?

SV: Pa, to se uči od djetinjstva. Moj trening u tome kako biti programer započeo je kad sam bila vrlo mlada. Imala sam mentora drugog programera u dobi od 5g, od strane liječnika na sveučilištu George Washington. Ne samo da je napravitio programiranje na mene, već je i učio mene kako to učiniti drugima. Vrste programiranja ... opet, to bi moglo biti cijelih deset sati dug segment da se ide u dubinu toga. S vremenom dok je dijete još mlado, kroz sav njihov život u osnovi, oni su testirani, oni su profilirani. Treneri mogu stvoriti psihološki profil, a onda ga često ažurirati. Uglavnom, oni se trude to uvesti, instalirati u djetetu mogućnost da budu poslušni, lojalnost skupini, te da obavljaju svoj posao unutar grupe.

Sada ti poslova se razlikuju u složenosti. Možda ste na jednoj strani djete školovali za prostitutku. Na drugom kraju vam može trebati dijete trenirati da postane državnik, to je puno složenije programiranje. Ali, kada instalirate vjernost grupi, a to je prije svega programiranja poslušnosti uvijek prvo i najvažnije je instaliranje toga, onda bez obzira koja je njihova eventualna uloga, oni će ostati vjerni. I to postaje njihova prva lojalnost. Bez obzira na naciju, bez obzira na njihovu javnu ulogu u životu, prije svega njihova lojalnost je na grupi, i da služe ciljevima grupe - najbolje što znaju.

Puno puta, cilj je [i] da biste mogli pomoći djetetu da napravi potpunu podjelu između njihovih dnevnih i njihovih noćnih uloga. Dakle ugodna, šarmantna, prekrasna, vrsta osobe u toku dana može biti apsolutno hladna, nemilosrdna osobi po noći - ili tijekom dana, znate, to je i tijekom dana to rade.

Onda možete imati domaćicu s djecom koja izađe i dovrši posao kurira za grupu. I nitko je ne bi ikad osumnjičio. Tko će osumnjičiti [da] ova lijepa izgleda kućanica s malom bebom u autosjedalici zapravo nosi neke vrijedne dokumente?

Opet, prije svega najbitnija stvar je kako mu usadili lojalnosti, a oni žele obeshrabriti ljude da ispituju naređenja. Oni zaista ne žele da vi to preispitujete, i oni žele da slušate direktive. Ukoliko ljudi ne pokazuju znakove da rade kako treba, onda odu na podešavanje. Zapravo ti ljudi su programirani kroz cijeli njihov život. Koristili smo naziv za njih tune-ups. To je doživotan proces za članove grupe.

GS: Mi smo ovdje minutu prije našeg prekida, mi ćemo se vratiti i dobiti u dubini u nekim od tih područja. No, ono što je pošlo po zlu s vama? Mislim, stopa neuspjeha je vjerojatno vrlo nisko ...

SV: Izuzetno niska. (Smijeh)

GS: ... s obzirom na broj, s obzirom na trening. No, ono što je pošlo po zlu s vama? Oni su nekako propustili nešto.

SV: Kad sam bila vrlo mlada apsolutno sam vjerovao u ciljeve [skupine]. Vi nikada niste vidjeli odanijeg člana grupe. Mislila sam da su spas svijeta. Mislila sam da smo radili divnu stvar. No kako sam postajala starija, počela sam da vidim metode koje su se koristilile tako dugo, i da cilj ne opravdava sredstva. Postala sam sve više cinična, dijelom zato što sam vidjela ono što sam radio s ljudima. Lagala sam ih. manipulira sam ih. govorila im stvari koje nisu bile istinite. Sjećam se da sam se prespitivala, misleći, "govorene su isto ovako mi laži kao dijetetu , bila sam manipulirana"

GS: Wow.

SV: I na kraju počnete se preispitivati, kao odrasla osoba, stvari koje su nas učili.

GS: Svali, htio sam vas pitati pitanje. Prije nego što počnemo o tome kako ste konačno napustili grupu, i ono što vam se dogodilo nakon toga u vašem životu sada - kažite nam. Vi ste napisali članak koji je vrlo zanimljiv - Dan u životu trenera Illuminata. Recite nam kroz što ste prošli u normalnom danu u vašoj ulozi kod Illuminati. Nastavite.

SV: Dobro. Uglavnom ja bih se ustala. U vrijeme koje sam opisala u tom članku, predavala sam u kršćanskoj školi. I tako bih ustala, ja bih moje dvoje djece obukla i spremila za školu. Baš kao i normalne mama, znaš, proći kroz dan, vratila se kući. Mi bi imali male prijatelje koji bi dolazili i igrati se, i stvari poput toga. Onda, znate, večera. Bila sam dobra mama. Bila sam prosječna američka kućanica - na površini.

Ali ispod površine, onda moj muž i ja bismo podsjećali jedno drugo na večeri kada je sastanak. I onda ono što ću učiniti je kad smo odlazili na spavanje, imala sam programiranje koje će meni omogućiti da se probudi u roku od deset minuta od određenog vremena. Ako sam znala da je sastanak te noći, ja bih se probudila deset minuta prije nego što je vrijeme da bih se spremila i otišla. Puno puta smo čak znali otići u krevet obučeni. A ja nikada stvarno nisam mislila da je to abnormalno, znate?

GS: Mm hm.

SV: Mislio sam da je svatko išao u krevet sa svojom odjećom. Nisam ni dovodila to u pitanje, znate, o noći kada smo imali sastanke. Mislio sam, "Oh, to je toplije." (Smijeh)

GS: Ok.

SV: I onda mi bi ustati i otišli, odvezli se na sastanak. Također sam bila vrlo uključena u vojnu službu u San Diegu. U stvari grupa ima mnogo vojnih orijentacija. Dakle povela bih djecu u svoje područje, bilo je područje gdje će djeca ići i promijeniti odjeću. Oni su imali sobu, a mi bi imali kao pletene košare odjeće, i mi bi promijeniti našu odjeću. Odaberete odjeću, košara je imala vaše ime na sebi, i obučeteje svoju uniformu. Ili što god nosio te noći. Djeca će nositi te male minijaturne vojne uniforme.

Onda oni će izaći i raditi njihove trening vježbe. Oni su učili kako marširati, kako pucati. Sva djeca u Illuminatima, barem na tom području, znaju kako rastaviti pištolj, sastaviti ga i pucati ssmrtonosnom točnošću do dobi od osam godina. Borilačke vještine, postoji mnogo borilačkih vještina u obuci. Ponekad bih pomagala u nadzoru, ili popuni ako postoji vojni trener [koji] je [odsutan]. Svatko je morao biti - bilo je puno treninga koji su se ukrštali. No, većinu vremena sam nadzirala obuku. Ja bih raditi na provedbi programa (uma), ili ono što mi bismo nazvati tuning up (podešavanje) - jačanje prethodno instaliranih programski kod odraslih.

U tom trenutku sam normalno nadzirala mlađe trenerae. Oni bi to radili, i ja bih ih promatrala da li su to radili pravilno. Ili bih davala procjene itd. - ponekad bi u kratkom vremenskom razmaku raditi na nečemu što je bilo pomalo eksperimentalno, tada bih uzimala aktivniju ulogu, procjenjivala odgovore osobe na novi protokol, snimala i ako bi bilo nekakve razlike između utvrđenih parametara za taj protokol ili očekivanih odgovora, ja bih to označila.

GS: Daj mi primjer nekoga na kome si radili. Što ... Kako bi oni biti uvedeni, što bi bio razlog? Da li bi oni biti iz vojske, što je, kako netko biva poslat kod vas?

SV: Ne, to su svi članovi grupe!

GS: Oh, u redu.

SV: Oh! Mogu vam reći da je u San Diegu, dvadeset posto aktivnih članova skupine bilo aktivno u vojsci.

GS: Ok.

SV: Dobro? I misliti na vojne obavještajce. Razmišljajte i o visokim dužnosnicima, pukovnicima, (smijeh), zapovjednicima. Moj bivši muž bio je poručnik bojnog broda u mornarici, i trebao postati zapovjednik, u redu?

GS: U redu.

SV: To nisu glupi ljudi.

GS: Pa da, vi ste u osnovi radili na programiranju članova koji su uključeni.

SV : (govori preko njega) Da. Oh jeste. jeste. Ne, nismo programirali ljude koji nisu bili članovi grupe. NE MOŽETE uvesti značajnu umno-traumatsku kontrolu programiranja u osobi koja nije član grupe.

GS: Dobra.

SV: Sada postoje određene ... ono što možete učiniti je ono što nazivamo pasivno programiranja, koja je u osnovi putem medija. Ako netko gleda televizijski program, oni se odmah prenose u alfa stanje (samim gledanjem TV). Svatko u grupi, čak i bebe u grupi to znaju, jer ti ljudi su jako puno upućeni u psihologiju ponašanja. To je stanje transa, skoro, vrlo opušteno stanje u kojem poruke mogu biti implantirane. I zato vrlo snažno upućujum ljude da budu vrlo oprezni koje TV emisije gledaju! To je sve što ću reći o tome. Ali ne, ne možete uzeti odraslu osoba koja nije član grupe i raditi ono što mi radimo. Oni bi postali psihotičnih, ili ne bi to preživjeli, vjerojatno. Oni ne bi bio u stanju to psihički podnijeti .

GS: Recite nam nekoliko primjera onoga što ste radili. Program tehnika.

SV: (uzdiše) Ponekad, (uzdah) će to uključivati...normalno mi bi početi s hipnotičkim indukcijama ili čak ponekad bi se uvodili lijekove. Često, posebno mala djeca imaju puno straha kada se ide u programiranje, ali i odrasli takođe. Želimo da se opuste. Mi bi im dali lijekove vrlo kratkog dejstva kako bi ih opustiti.

Mi bi ih onda uvodili u hipnotičko stanje. Ako je starija osoba prvo bih provjerila da su kodovi već instalirani. Ako bih radila početna programiranja kod dijete, ja bih im rekla, objasnila im vrlo strpljivo tačno ponašanje koje očekujem od njih. Govorila bih im, "Želim da to učiniš, i ovo, i ovo." Podjelila bih to u korake. Onda bih rekla: "Prvo ćemo da vježbamo ovo." Pokazati bih djetetu što želite da učine - ja bih ga modelirala. I onda bih rekla djetetu, "Učini to". Dijete bi tada to učinilo, u redu? Ali, normalno da neće to učiniti dobro prvi put, tako da bi ona ... ona ili on bi bili šokirana (šokirana upotrebom struje kao vrsta kazne zbog loše odrađenog zadatka). To je bilo takozvano... grupa jako puno koristi, kako to nazivaju pozitivno i negativno ojačavanje. Ok? Ako dijete nije to savršeno uradilo prvi put, oni bi bili šokirani. To je bilo negativna ojačavanje.

Onda bih rekla, "URADI TO PONOVO". Oni će mi pokazalo ponašanje.(procjena reakcije)

Sada u ovom trenutku počinju (djeca) povezivati svoje ponašanje s vanjskim podražajima ili napomenama, takođe. Sada mnogo puta dijete ... Ako je to ponašanje, ipak dobro, želimo ga povezati sa određenim kodom, dijete će često u početku biti vrlo traumatizovano, da bi se stvorila fragmentacija u njihovoj ličnosti. Tada bi se željeno ponašanje i povezana napomena davali.

Možda ćete čuti ton, kao što je "ding ding ding." [Kažem,] "U redu, želim da to učiniš." Ding ding ding. Dijete čuje ton, ono ustaje i ono uradi to očekivano ponašanje. Nakon što oni to mogu obaviti savršeno, oni bivaju nagrađeni pohvalom. "Dobro urađeno", ili zagrljaj. Djeca se vole grliti, ili nešto slično.

Tada ćete to učiniti ponovo, i ponovo, i ponovo. Zato treneri moraju biti jako strpljivi ljudi. Jer tada možda nakon što dijete to učini pedeset puta, a zatim čuju napomenu, ono ustaje, [i] ono to učini. Nije ni svjesno [odluke] ... to radi refleksivno. U tom trenutku se program smatra instaliranim.

Za vrlo, vrlo važno programiranje, ja sada govorim o kraju kao što je na razini programiranja ubojica, jer mi i treniramo ljudi kako ubiti nekoga, a to je cijela druga tema. Ne želim ići u to ovdje ...

GS: Ok.

SV: Mi bi tada će obaviti ritual za pečatiranje programiranja nakon toga.

GS: U redu.

SV: Dobro?

GS: Samo nešto što sam vidio u jednom od vaših članaka. Jedan je bio "Božić u kultu." Samo da pređemo na neku drugu temu ovdje ...

SV: Naravno.

GS: Kažete da je ovo bilo prilično drukčije za vas, dok ste odrastali, nego što je za većinu djece. Možete li nam samo ukratko reći ono što ste misli pod tim?

SV: Da, um ... (Uzdiše) Mislim, imali smo jelku i predstave i slične stvari. No, za većinu djece, Božića je samo sretno vrijeme, znate, puno poklona. Ali u grupi, postoje neke vrlo visoke ceremonije koje su slavili. Nekoliko je puta, u stvari, mnogo puta sam letjela u Njemačku. A tamo, nije bilo Djeda Mraza. Imali su lik koji se zove Otac božićni praznik (Father Yule) ...

GS: (preslušavanja) Mm hm.

SV: ... koji predstavlja Božić tamo. No, on nije vrsta dobroćudnog Santa kojeg vidite ovdje. To je čovjek sa zlatnim žezlom odjeven u bijelu haljinu i zlatne tkanice okolo.

Bila sam jednom u Njemačkom domu Oca, gdje je bilo okupljanje djecu i odraslih, a Otac božićni praznik je bio prisutan. On podiže žezlo i udari i obori dijete pred svima.

GS: (smijeh u nevjerici) O moj Bože!

SV: Znam!

GS: (šokiran) On udari i obori dijete? Ja samo ...

SV: Znam. Da. On udari dijete sa svojim, svojim žezlom. I da ... To nije ono što vi zovete, sretan Božić, znaš?

GS: Nije. (uzdiše)

SV: I u isto vrijeme, smo imali jelku, znate, i voćne kolače i sve to, i ukrasiili kuću, ali ima i druga strana Božića. To je, to je ...

GS: (u šoku) Znaš, ja samo slušam, i ja jednostavno ne mogu vjerovati, znaš, mi smo, znaš, mi imamo lidere u našoj zemlji koji su vjerojatno prošli kroz ovu vrstu stvari. Mislim, uh, to je samo nevjerojatno, ova grupa. Znam da su oni prisutni dugo, dugo vremena, tisućama godina, i prošli kroz mnogo toga, došli ovdje. George Washington bio je slobodni zidar 33. stupnja ...

SV: (preslušavanja,) O, jeste!

GS: ... i idemo dalje. Uh, potraga ... znaš, ja samo želim da shvatim, samo iz moje točke gledišta, ja se samo pitam kako ... znate, vi ste napisati priču, "End of the Illuminati". Kako bismo se mogli osloboditi od tih ljudi? Znam, da ste iz toga. Da niste mogli to podnjeti više. Mislite li da mi možemo nadahnuti više ljudi srednje razine da jednostavno NAPUSTE to, kao i vi, tako da oni nemaju više nikoga da radi ovu vrstu PODMUKLOG ... NENORMALNOG ... PROGRAMIRANJA i stila života! Što vi - što vi mislite?

SV: Pa, ja vjerujem da je, jednako snažno kao kršćanin, da je tu u pitanju isto toliko i duhovni rat, kao i emocionalni i psihološki rat. Vjerujem da, po milosti Božjoj.

Ali ću reći i ovo da dok sam bila u grupi, puno članova nije bilo sretno. A opet, imate ljudi u grupi koji su tu jer to oni vole, jer oni vjeruju našim ciljevima, oni su potpuno posvećeni. Ali da budem iskrena, puno ... isto toliko ljudi sam znala koji bi napustili to u minuti, ako vide da mogu izaći, i uspjeti u tome.(preživjeti)

GS: Znate, o svom mužu, uh, samo da pomenemo i zatim se vratite na ovo. Da li su vas vjenčati za nekoga u grupi, da li je vršena vrsta prisile na vas?

SV: (preslušavanja) Da. Jeste. No u skupini, brakovi su uvijek raspoređeni, u mom iskustvu. U mojih 38 godina u grupi, nikada nisam znao za par, u Illuminatima, koje nisu imale dogovoreni brak. To ne može biti ...

GS: (preslušavanja) Vi ste me ovim samo podsjetilii na par koji sam, pretpostavljao. Clinton i uh, Bill i Hillary.

SV: Oh, dobro, YEAH! (Smijeh)

GS: (Smijeh)

SV: DA! Definitivno. Definitivno.

GS: Da. Bill?

SV: Da.

GS: Idi naprijed.

SV: Da. Mnogo puta, ovi brakovi su raspoređeni za kompatibilnost, ali i za loze - za dovesti prave krvne linije zajedno.

GS: Dobro, dobro. Mi ćemo se vratiti za tri minute. Želim nastaviti ovo, a onda ćemo govoruti o Svalinom životu nakon Iluminata, na Republici Broadcasting Network.

GS: OK, vratili smo se. Ja sam vaš domaćin, Greg Szymanski. Pa reći ću vam, kao sugovorniku, i kao a netko tko je istraživao Illuminati za dugo vremena ... a počeo sam, kad sam bio mlad novinar u Rimu ... To je jedan drukčiji osjećaj kada zapravo razgovarate sa nekim ko ima iskustvo kao što je ovo.

To je potrebno jer izlazimo iz tog područja u kome smo inače u kvazi-fikciji i zapravo se budimo u svijet stvarnosti, i vidimo kako stvari stvarno stoje. To je - to je stvarno šokantno. I, uh, ja ću biti iskren s vama. Ovo je priča, uh, ljudi, koju morate čuti - jer to se događa u našoj zemlji.

Sve stvari koje vidite, u vezi našim prava koja su nam oduzeta, policijsku državu u kojoj živimo, rat u Iraku, 9 / 11 - sve ove stvari imaju veze sa ovom moćnom skupinom.

Svali, znate, mi smo govorimo o srednjoj razini ljudi. Sad bih da nam kažete o nekim iz niže razine ljudi. Zanima me tko su oni. Ali već ste rekli da oni nisu sretni, ali dosta njih vjerojatno ostje, jer to je vrlo ... Mislim, to je ... to je vrlo unosan načina života, ja mogu zamisliti.

SV: O jeste!

GS: ... obitelji?

SV: Oh, da! To je glavna stvar, to je jedan od glavnih faktora koji sprečava ljude i zadržava ih u tome. Razlog više je da ljudi ne mogu napustiti sve to je jer napuštanja znači odustajanje od svoga muža, svoje djecu, cijele svoje obitelji na obje strane, svog novca. A u osnovi, za puno ljudi, ostavljnje grupi znači odustajanje od svega, i početak bez novca i sam.

I ne samo to, nego se i borite da suzbijete programiranje koje je u vama od vremena kada ste bili tek djete, programiranje da se ponovo povežete sa grupom, da se vratiite, budete odan, budete dobar član.

GS: Mm hm.

SV: I znam mnogo ljudi su pokušali napustiti to sve, te se vratili, jer oni jednostavno nisu mogu da se izbore sa instaliranim programom.

GS: Da li vi, uh, želite da preuzmemo telefonski poziv upravo sada? Da napravimo prekid i čujemo pitanje slušaoca?

SV: Naravno!

GS: Ok. Marilyn, u Kaliforniji. Vi ste na Investigating Journal. Marilyn? Marilyn

(ML): Da, ja sam bio dio ovoga. Izgubio sam dio ovoga, slušao sam vas na Internetu. Nisam sasvim uhvatio. Kako je ta žena postala uključena u ovaj Illuminatski trening?

GS: Uh, hajde, možete li objasniti, Svali?

SV: Učena sam tome od ranog djetinjstva. Imala sam mentora u tome. Treneri u grupi su mentori. Radite sa starijim osobama i oni vam pokazuju, i daje vam se veća odgovornost. I tako u vrijeme kada ste u vašem tinejđerskim godinama, vi zapravo radite usavršavanje odraslih odgovornosti. Koje ste učili godinama.

ML: Vaši roditelji su vas uveli u to, ili ... ?

SV: Da, oni su bili članovi.

ML: Oh, vidim, to ide preko roditelja - od jedan roditelj do drugog.

SV: Da. Ili od oboje.

ML: (šokiran) Jesu li to privatne ŠKOLE?

SV: Kroz što?

ML: Jesu li ove privatne ŠKOLE?

SV: Pa, moja djeca su školovana u privatnoj kršćanskoj školi. Oni su svi tamo bili Illuminati. (Smijeh) Ok?

ML: (iznenađeno, "sad shvatam" ton glasa) Kažete da su KRŠĆANSKE škole Illuminati!

SV: Neki od njih su. Ne sve - ali neke.

ML: Da, očito.

SV: Ne, ne. One u koje su moja djeca išla su posebne. Ali ne, ima puno dobrih kršćanskih škola koje nemaju veze sa grupom, ali neke mogu biti. Zatim ja sam išla u javnu školu, ali ono što je zanimljivo je, od tri javna škole u koje sam išla kao dijete, dvije su izgorjela. (Nažalost): Dakle, nema pristupa bilo kojem školskom zapisu.

ML: (potpuno šokiran) Da sam PROKLET!

GS: Marilyn, samo da bi dobili na brzine. Ona je rođena u ovome, onda se obučavala kao malo dijete. Morate proći kroz indukcijsku ceremoniji u Vatikanu. I to se događa s jednim do dva posto našeg stanovništva, prema Svali. Vrlo ozbiljno, na svim razinama. Vlada, i sve ostalo. Ajde, Marilyn, da li vi imati drugih pitanja?

ML: Da. Kada ste rekli u Vatikanu, sada to nije kršćanska religija, ok? Ja sam kršćanin. Katolici su kršćanske religije, mi gledamo na njih kao predhodnike Nove svijetske religija. Na taj način ...

GS: Pa, znate, ako mogu da upadnem, odrastao sam kao katolik. ne ulazim u priču o podjeli unutar religija. Naveo sam, da kad sam počelo, istraživao sam Iluminate kao novinar u Rimu, i shvatio sam da postoji loš dio Crkve, pogledala sam ga. Morao sam razlučiti zlo i dobro. Tako da je to način na koji sam to pomirio. Zlo UNUTAR Katoličke crkve, na vrlo visokoj razini Vatikana, koji prodire dalje u mnogim, mnogim područjima. Samo naprijed.

ML: Dobro, dobro neću pobijati taj argument.

SV: (preslušavanja) Sad ... Sad ... Sada ...

ML: Ja se slažete s tim, ali to zvuči kao da ste postali eventualno ponovo ROĐENI kada ste izašli iz svega toga? Jesam li u pravu u tome?

SV: Da. Da. Sada sam jako ... Sada prvi, ja ne želim reći ne udaram po Katoličke crkve ili prosječnom katoliku . Imam jako puno dobrih prijatelja koji su katolici, koji su jaki kršćani. Sama sam postla kršćanin, i to je bio jedini način na koji sam mogla izaći. Ali samo da znaš, previše, mnogo nosilaca kartice su Illuminati, ali mi zapravo ne nosimo kartice, ja samo koristeći taj pojam ...

ML: Da.

SV: ... su članovi Baptističke crkve , članovi su pentekostnih crkava. To ... To ... Bila sam u timu za štovanje Wesleyan crkve u San Diegu ... u mom svakodnevnom životu. Ok?

ML: Oo-Kay. Uh, da. Vrlo, vrlo zbunjujućei. Mislim, ja, uh, mislim da je ovo zanimljivo. Mnogi ljudi kažu da će Katolička Crkva biti preteča nove svjetske religije. Postoji nekoliko jako dobrih knjiga o tome. U stvari, mislim da ste možda imati intervjuirali jednog od tih ljudi - Grand Plan Design by John Daniels?

GS: Uh huh.

ML: Sjećaš se toga?

GS: Uh ...

SV: Ali, ali ...

GS: Idi naprijed.

SV: Prosječan katolik nema pojma o tome što se događa u Vatikanu.

ML: Da, jeste. Mislim da je zanimljivo da je, da prosječni katolik ne zna što se događa. To je samo moj pogled na to. (Smijeh)

GS: Pa, reći ću vam nešto. Kao prosječni katolik išao sam u Rim, prvi put u 1980g, nisam znao što se događa, a ja sam odrastao kao katolik, išao u Notre Dame High School. To je prilično iskustvo učenja za mene.

ML: Mislim da katolici, kada saznaju kako je zla crkva, ostaju u njoj! Mislim, oni stvarno ... zaštoi oni žele ostati u njoj? To je ono što mi smeta. Znam neke dobre ljude koji su takvi. I ne razumijem to! (Smijeh)

GS: Pa, jedini odgovor je ... to ne ... (počinje glazba za pauzu) (smijeh) ne znam. Postoji mnogo katolika, koji nisu aktivno praktikanti.

ML: Da. Hvala vam!

GS: Ali svejedno, mi ćemo ostaviti to za drugo vrijeme. Hvala, Marilyn. Mi ćemo se vratiti za tri minute, s Svali.


GS: Ok! Uh, znate, oni mene neće uhvatiti. To je sigurno. Moja kuća je anti-iluminatska. To se neće dogoditi, ljudi. Samo za kraj, Svali, prije nego sam se vratiti k vama, samo za kraj razgovora sa Marilynom o katoličanstvu. Pogledavši unatrag na to, a ja stvarno zahvaljujem moj ocu. I to sam učiniti na neki način, ja samo sada razmišljao o tome. Nisam znao što je crkva u suštini.

Ali znate, nešto čudno se dogodilo kad sam bio mlad. Moja mama je umla, imao sam deset godina. Moj brat je imao šest mjeseci u vrijeme kada je ona umrla od leukemije. Bila je to vrlo, vrlo tragičnim stvar - ostavila je mog oca i mene i mog brata samima. I sjećam se moj tata je doslovno uzeo svećenika, glavnog monsinjora u našoj župi. Pa neću ni reći gdje (ga je uzeo). Saint John Rebove (pH), pravo izvan Chicaga. Ovaj čovjek je došao u našu kuću, ja to nikada neću zaboraviti. On je rekao da je on hoće poslati mene i mog mali brata u sirotište. Moj tata ga je doslovno podigao i izbacio kroz vrata! Doslovno.

SV: Wow.

GS: Od tog trenutka, moj tata se nikad nije vratio u crkvu. Moj brat nikad nije išao u katoličku školu. I naravno pitao sam da li bih mogao završiti, samo zato što sam imao prijatelje tamo. Ali znaš, tko zna što bi se dogodilo, znate, gledajući na sve ovo ludilo koje se dešava u Crkvi.

Ali svejedno, Svali, govorili ste, uh, znate što? Ti ljudi koji su previše ... koje ne žele izaći zbog financijskih veza. Ali da se se vratimo na to kad ste bili u Illuminatima. Kako se ovo dogodilo? Kako ste ih napokon ostavili? Recite nam cijelu ovu priču o tome kako ste ostavili Illuminate. Nismo to dotakli još.

SV: Naravno. Pa, ja želim reći jednu stvar da se slažem s Marilynom u jednom. Bez vjere u Boga, nisam to mogla učiniti. Postala sam kršćanin, i to je za mene revolucionarno. Natjeralo me je da ponovno preispitam ono što sam učena, i ono u što sam vjerovala cijeli život.

Ja, za ... Počela sam shvaćati da je ono što sam radila bilo loše. Postajala sam sve više cinična. Također sam se tada počela protiviti glavnom treneru u županiji koji me prezirao. On je činio stvari koje su samo prosto okrutne bez ikakva razloga. Ja bih mu rekla: "Vi ste u krivu". Pa, ljudi ne vole to. (Smijeh)

Krenuo je na mene na strašno mnogo užasnih načina. Napokon sam donijela odluku da odem. Pobjegla sam do ove ... druge države, jer sam znala da su moje šanse da pobjegnem, a da još uvijek boravim na tom području s ljudima koje znam, okružena ljudima koji su bili u skupini, neće ispasti na dobro. Pa sam otišla u drugu državu.

GS: Ti si morala napustiti svoju obitelj i sve, zar ne?

SV: Sve. Pa, moja djeca su bila sa svojim djedom i bakom. U tom trenutku sam mislio da je to bolje za njih nego da su s mojim mužem. Htjela sam otići i uzeti djecu. No, moj suprug me nazvao i onda je on rekao: "Želim ponovno ujedinjenje s tobom" I ja sam rekla: "Ok, to je prekrasno." I ja sam rekla, "Ali moraš da potražiš pomoć. Moraš dobiti neki tretman, jer mi ne možemo ići dalje ovako. Moraš izaći iz grupe" On je rekao: "U redu. Pomozi mi dobili djecu, i ja ću vam u susret za tjedan dana." Tako dan prije, on je pozvao i rekao: "Ja ću biti tamo sutra", blah blah blah. I tako sam bila uzbuđena, misleći: "Oh, on izlazi, on izlazi, to je divno!" Umjesto toga, on je otišao ... on je uzeo djecu nekoliko dana prije. On me je lagao, a ja nisam znala. On je otišao do suca.

A na dan kad je trebala doći, neko je zakucao na moja vrata. To je bio policajac uručio mi je papire za RAZVOD, kao i zabranu pristupa, rekavši da ne mogu prići na manje od stotinu metara od mog muža ili svoje djece.

I u tom trenutku, osjetila sam se kažnjenom (uzdah) zbog napuštanja grupe.

I borila sam se da, to i ... (uzdiše) borio sam se četiri godine sa sudskim sustavom koji je prihvatao stvari koje se nisu dogodile, jer je moj muž išao na sud i govorio: "Ova žena je psihotična. Ona sve izmišlja. Ma nije tačno. Ha, ha, ha. Ove stvari se ne događaju danas i u ovom dobu". A sudac će reći: "Ti si u pravu." Slam. Potpuno starateljstvo ocu." I ja sam se morala pod nadzorom viđati četiri godine sa svojom vlastitom djecom, tako da ne bi... jer sam smatrana rizikom otmice.

Kroz puno molitve, imala sam cijelu moju Crkvu koja se molila za mene ovdje u Texasu, i kroz Lambley Research i čuda, mojoj djeci konačno je dopušteno viđanje sa mnom bez nadzora, nakon četiri godine. Za to vrijeme, govorila sam mojoj kćeri, kojoj je bilo četrnaest, "Ja želim tako jako za vas da izađete iz toga".

A ona me gleda, i ona počinje ... (hyperventilating, iznimno prestrašena): "Oh! nisi to smjela reći, mama! nisi to smjela reći, mama!" Vi znate? Ona je upravo ... ona se oduzela od straha. Ona se upravo potpuno izgubila.

GS: Mm hm.

SV: Shvatila sam da je to bio njezin programski krug, jer je upravo bila prestravljena. Znate, ona je kao, (prestravljena, vrlo brzo): "Zašto si to rekla, zašto si to rekla" i ja sam rekla, "U redu je, to je u redu, dušo, smiri se, mirno." I sljedeće. .. ona se samo bila tresla i tresla. I onda na kraju rekla: "Pa, ne želim se vratiti i biti ozlijeđena." I onda sam rekla: "PA NE MORAŠ." I u tom trenutku sam se suočila sa nekoliko zatvorskih kazni, ali sam nazvala mog bivšeg muža i rekla, "Suočiću se s time ... ja neću pustiti djecu da se vrate i ponovo budu povrijeđena. "

GS: Ok.

SV: I on je doletio da ih uzme, i on me mogao stavili u zatvor u to vrijeme, jer sam prekršila pravila starateljstva. A znaš li koliko je sud oštar po pitanju toga!

GS: Mm hm.

SV: I ja sam mu rekla: "Molim te...pogledaj". Jer to je bilo tako lijepo. Moja kćer i sin su rekli, "Ne želimo se vratiti, tata. Ne želimo da nas povrijeđuju. Ne želimo to učiniti više."

On je pogledao u njih i reče: "Želim otići razmišljati o tome." On je otišao kući, a ja sam molila za njega u to vrijeme.

I onda je on te noći me nazvao i rekao, (delirious, hyperventilating): "O moj Bože. O moj Bože." Rekla sam, "Što je to?" On je rekao, "Moramo da izađemo! Moramo da izađemo!" (Smijeh) I rekoh: "DA! Ti moraš" A onda je rekao ... i tada on je doneo odluku da izađe. Tada je otišao do javnog bilježnika. On mi je dao ... on je napravio dokument i predao mi puno starateljsvo nad djecom. A onda je rekao da mu je tako žao, što me je proveo kroz, P,A,K,A,O, kroz sve ove godine.

GS: Sad, da li je bilo kakve osvete od osoba iz skupine budući da ste odlazili, ili upozorenja?

SV: Da.

GS: Da ćutite, ili tako nešto?

SV: (preslušavanja) Da. Oh, jeste! Oh ... Da, naravno! Jednom kad sam napisala jedan članak koji je naveo neke specifične datume i vremena. Bila sam ozlijeđen nakon toga, i to me učinilo jako opreznom. Zato ja ne dajem radio intervjue, i zato ne radim puno toga. To je jedan od razloga zašto ...

GS: Pa, ja cijenim to, jer znate, broj ljudi kojima pomažete, pa ... možda, možda probudite američki narod na ono što se zaista događa. Ponekad možemo probuditi mnogo više ljudi od strane osoba poput tebe, nego govorom o sto milijuna različita općenitosti.

Uzet ću poziv. Chris, u Washingtonu.

CH: (mirno, opuštenog ritam): Hi. Svali, ja samo želim reći koliko samo cijenim vašu hrabrosti, u predstavljanju ove informacije na način na koji ste to uradili. Pročitao sam nedavno vaše web stranice. A moje pitanje je vrlo jednostavno. Na temelju informacija koje ste predstavili, ja se pitam koja je vremenska odrednica velikoj organizaciji kao što je "Familija" koju ste opisali za provedbu Novog Svjetskog Poretka?

SV: Dobro. Rečeno mi je da će se pojaviti tijekom moje generacije. Rečeno mi je da bi se do 2050 imala objaviti. Sada opet, njihov vremenski tijek je promjenjiv, ipak. U stvari, ja se šalim kako su, kao da su poput Sovjetskog Saveza, jer znate kako su imali petogodišnji i desetogodišnji plan, i tada stvari uvijek budu promijenjene? U mom vlastitom životu vidjela sam nekoliko različitih rokova za stvari koje su se trebale dogoditi i promijenile se.

Ali kao što je Greg primijetio, ja sam isto čula, od različitih ljudi, kako zapravo postoji OGROMAN pritisak u posljednjih nekoliko godina. To je kao, "Zatvara se! Zatvara se! Hajde da učinimo stvari mnogo bržima"

CH: Mm hm.

SV: Tako da ne bih mogla početi pogađati bilo da preciziram vremenski tijek ili ne. Znam što mi je rečeno.

CH: Imam prateće pitanje i to je to ...

GS: Idi naprijed.

CH: ... i to će biti za mene. Ja sam nedavno, protiv svoje otpornosti na taj način, počeo istraživanje, počeo istragu povezanih pitanja, ako hoćeš. Među njima, predstojećeg datuma Majanskog Kalendara u vezi 2012.

SV: Uh huh.

CH: I kako sam počeo istraživanja, dozvoljio sam sebe samo biti otvoren za ove informacije bez vjerujući išta samo sam čitao o tome. Jedna od ideja koja se i sama od sebe predstavlja je da će oko 2012, a ne samo prema Mayan Calendar, nego i prema mnogim drugim teorijama koje su vani, da ćemo biti u tijeku, kao planet, revolucionarnih pomaka, ako hoćeš, jedne vrste ili drugi .

I ja se pitam u pozadini moga uma, dali bi tu moglo biti bilo rječi o kakvoj utrci s vremenom na toj ljestvici, ako hoćeš - pogotovo ako govorimo o potencijalnom duhovnog ratovanju ...

SV: Oh, jeste.

CH: ... uzimajući u obzir vaše rječi. Vidite li moguće veze u tome?

SV: Da, vidim. Pa, 2012 JESTE važna godina. Ali opet, nisam rekla da će konačno Otkrivanje doći tada. Ali ja vjerujem da je vjerojatno ... što će se dogoditi je da će se događanjima koji će doći pomoći postaviti pozornica.

CH: Ok.

SV: Ali to će biti ... Rečeno mi je ... opet, ja vam govorim ono što mi je rečeno, dok sam bila član skupine, pa molim da to uzmete sa rezervom. Kao što ja znam, ti ljudi nisu uvijek iskreni i pouzdani - oni su varljivi. Ali mi je rečeno da će biti enormnog ekonomskog kolapsa prije Otkrivanja. To bi u osnovi destabiliziralo tržište dionica.

CH: Pa, to se čini već događa.

SV: Da. Jeste. I rečeno mi je da će to napraviti Veliku depresiju da izgleda kao nedjeljna škola. A u to vrijeme desiće se, ... oni će zaista manipulirati financije da dovedu do kaosa, konfuzije, ratovanja, a onda ...

No, vidite, ne sviđa mi se da budem tako negativna. Ali ja vam govorim ono što sam čula kad sam bio u grupi, znate?

CH: Pa, ja to veoma poštujem.

SV: Da.

CH: I siguran sam da svi mi to jako cijenimo.

SV: Da. I. ..

CH: Ti si jak glas.

SV: Dobro, hvala vam! Cijenim to jako puno. No, iz ovog kaosa su rekli kako će doći red. Vidiš, grupa vjeruje da iz kaosa dolazi red.

CH: Pa, ja ne želim da vam uzimam više vremena ...

GS: (preslušavanja) Pa, koliko se mene tiče, ja bih radije, znate, neka stvari ... Svali, ovi momci žele srušiti ovu zemlju financijski, na koji god način je moguće. I upravo sada, vaš glas je veoma bitan u tome.

I Chris, ja stvarno poštujem što si to izneo, jer želimo da se zaustave ti momci! Mislim, hajde! Hajde da ujedinimo američki narod i završimo s njima! Mi smo daleko nadmoćniji u brojkama. Mi možda nemamo novaca, ali možemo ga vratiti. A ja ne želim biti zlostavljan od te vrste ljudi. To je moj osjećaj.

SV: Jeste.

GS: Uzet ću drugi poziv. Uh, Harper u Kanadi. Harper? Idi naprijed.

HP: Velika hvala Greg. I Svali, čitao sam tvoj izvještaj kada se pojavio na Suite101.com prije nekoliko godina, i uvijek sam se pitao što se dogodilo sa vama, jer ste nestali iz Suite 101. Pa to je sjajno čuti o vama. Par brzih pitanja, ja ću biti stvarno brz. Prvi je pojam Moriah Conquering Wind. Ja nikad nisam čuo za to prije dok nisam pročitao u vašem izvještaju. Pitao sam se, ako bi mogli razrjasniti taj pojam malo.

Isto tako želim pitati ako taj kult, koliko vi znate, tvrdi da, ili vjeruje da dobiva bilo koje od svojih naslijeđa iz Atlantide, ili bilo koje druge izgubljene civilizacije. Ok?

SV: Ja nisam sigurna o upućivanju referenci na Moriju kako ste opisali, jer Morija je ... je naše ime.

Ali ja se sigurno mogu obratiti na drugo pitanje. Iluminati u potpunosti vjeruju da je Atlantida stvarna. Oni uče svoju djecu tome kao dio usmene povijesti. Oni vjeruju da je to jedna od najvećih civilizacija koja je ikad postojala, i jedna od najnaprednijih. Ono što oni podučavaju ... je da su Atlantiđani bili velika rasa vrlo inteligentni ljudi koji su imali vrlo naprednu vjeru, i koji su bili visoko prosvijetljeni.

Ali ono što oni podučavaju Iluminatsku djecu je da je onda ovaj prorok neprijatelja, koji je bio prorok Božji, došao i prorekao njihovo uništenje, ako oni ne promijene svoje načine. Oni su definitivno bili Okultisti. Oni su bili Luciferianci na Atlantisu. To je bila njihova religija. I u stvari, mnogo naprednoga u čemu je Atlantida uživala je prenjeto dolje do njih kroz nadnaravne način ... to je ono što ću reći.

Tako da su se smijali proroku. Zapravo su ga ubili. Pa, on ... Valjda negdje kasnije, bili smo učeni da je pobjegao jedan broj stanovnika, ali tragično, veliki grad je bio izgubljen. Illuminati i danas oplakuju gubitak Atlantide, jer smatraju da su oni bili ... da je nekoliko preživjelih koji su bili veliki ljudi koji su pomogli u nastanku (Free)... ono što vi nazivate prethodnicima Illuminisma.

PS: Još jedno brzo pitanje, ako mogu.

GS: Idi naprijed.

HP: I ja sam htio pitati vas ako imate razloga vjerovati da ljudi, muškarci i / ili žene na vrhu piramide, da tako kažemo, praktikuju vrstu magije, gdje su vrste preskakanja kroz vrijeme, drugim riječima ...

SV: (uzbuđeno preslušavanja) Oh! Oh! DA! Oh, čak i bez da su na vrhu ... Oh, da!

HP: ... njihovo tijelo odlazi, njihove duše ili duh ostavljaju jedno tijelo, i rađaju se svjesno u drugom, pa, znate, žive kroz vrijeme.

SV: (uzbuđeni preslušavanja) Oh jeste! Jeste! Oh, da! Da, sve vrijeme. U stvari, vidim, sada ovo, sada nisam htjela ići tamo u ovom intervjuu. Pokrenuli ste razgovor o "ludostima", čim počnete razgovarati o sličnim stvarima. No, s duhovne strane, oni su jako puno stvari naučiti poput putovanja kroz vrijeme, putovanja izvan tijela, znate, psihičke borbe, slične stvari - stvarima koje se ne mogu objasniti logikom. I ja sam vidio stvari koje ne mogu objasniti preko ljudskog intelekta ili rasuđivanja, koje su bile vrlo nadnaravnim, a koji su uključivale sve to ... i više.

[Svali je izvijestila u 2-3 različita članka da je vidijela grupu ljudi kako su levitirali životinju i gušili je do smrt, ali ovdje se čini da ona zna mnogo više od toga.]

PS: OK, super. Zadovoljstvo je razgovarati s vama, gospođo, i Bog vas blagoslovio.

SV: Dobro, Bog vas blagoslovio.

GS: Ok, mislim da Dave Wilcox zove . Mislim da znate Dave putem e-pošte, Svali.

SV: Da.

GS: Dave, uh, želite reći hello? I imate pitanje za Svali?

DW: Naravno. Uh, Svali, to je odlično imati vas na radiju, jako mi je drago da ste odlučili to učinite. Tako puno vam hvala.

SV: Oh hvala vam, Dave. Dobro je razgovor s vama, jeste.

DW: Da, osjećam se kao da ste stari prijatelj. Čitam vaše stvari već dugo, a vi dijeliti toliko toga dragovoljno i otvoreno o sebi. To je pravi čast da se može razgovarati s vama ovako osobno.

SV: Pa, hvala ti!

GS: Dobro, dobro Dave, vi ste imali pitanje za Svali. Samo naprijed. Imate pitanje?

DW: Naravno. Mislim da je jedna od stvari koju sam stvarno želio imati pokriveno ovdje je [ova]. Vi ste podijeli sa mnom na e-mail nedavno o tim fazama prosvjetljenja kroz koje pokušavaju voditi ljude?

SV: Da.

DW: Ja bih želio da pokušate ocrtati za ljude kako se koriste psihološkim modeliranjem koja dolazi kroz medije, filmove i tako dalje, i kako to utječe na njih.

Drugim riječima, ono što bi bile osobine ličnosti koje vidite u osobi kada su bili pod utjecajem tih učenja? Kako bi se prosječna osoba, koja zapravo i nije loša osoba, počela da se mjenja, ako Iluminatsko učenja zapravo ima učinak na njih? Kakvi bi oni bili? Što bi se počelo događati?

SV: Pa, opet, kao što sam rekla, prosječna osoba neće biti član grupe.

DW: Tako je.

SV: ... na taj način utjecaj će biti mnogo manji. Ali, mediji, vjerujem da ... dobro, znam. Ne vjerujem, znam da su neki od medija koji danas gledamo posebno usmjereni da preko njih Iluminati propagiraju svoju filozofiju i ciljeve. Sve što trebate učiniti je gledati dječje crtiće u subotu ujutro, i vidjet ćete morphing, bitke moćima, okultizam. I to je namjerno.

Film dolazi. Uglavnom, ako je osoba pod utjecajem učenja, ta osoba će naučiti da ne vjeruju svojim instinktima, svojim osjećajima, svojem tijelu, svojoj percepciji. Oni će biti u potrazi izvana za vodstvom.

Drugo, oni će se kretati prema gusto okultnom svjetonazoru - to naslanjanje na okultno je jako ohrabrivano. Sve što morate učiniti je gledati Harry Pottera! (Stanka - smijeh) Znate?

DW: Da, mislim, cijela ideja da ...

SV: (preslušavanja) Mislim, da ne osuđujem jedan od onih filmova o Potteru, ili Matrix. Ako želite znati čistu filozofiju Illuminata, Matrix to pokazuje. Definitivno. Cijelu filozofiju.

DW: Oh jeste. Sve do toga sa Morpheusom oborenim s injekcijama, i oni su rekli da to je kao hakovanje računara. (glazba počinje)

SV: Da! To je odličan [primjer ...]

GS: (preslušavanja) U redu, idemo sa pauzom. Mi ćemo se vratiti s našim konačni segmentom, sa Svali, na Republika Broadcasting Network.

GS: OK, vratili smo se s našim konačnim segmentom sa Svali. Ona nam govori o svojim iskustvima ... trideset godina s ovom opasnom grupom pod nazivom Illuminati, koji su duboko prodrli i infiltrirali se u našu kulturu i našu zemlju.

Svali, govorili smo o višim razinama, u srednjim razinama ste bili uključeni kao glavni trener. Kako nisko oni idu? Cijelo vrijeme oni su uključene u bande koje zlostavljaju, MK-Ultra program, infiltracije u organizacije koje se bore za istinu, infiltraciju u skupine koje pokušavaju činiti dobro. Kako daleko oni idu?

SV: Pa, oni idu dolje do razine sestrinskih grupa koje sam spomenula. Sestrinske grupe su od obično otprilike oko 30 članova. I oni su ono što bi puno ljudi smatrali ... ono što bi smatrali za sotonske kultove, s velikim svećenikom i svećenicom. To bi bilo na lokalnoj razini nižoj razini. Ali ti ljudi su također vrlo aktivni u svojoj zajednici. I tako, oni će biti uključeni u zamršene infiltracijske djelatnosti kada je to moguće. Jer za njih to nije infiltracija ... to je pomaganje. Oni misle da pomažu grupu ili da pomažu ljudima tako što ćete postati član i širiti utjecaj.

GS: Pusti me ugurati još jednog pozivatelja, Roger, vjerni slušatelj.

RG: Uh, da. Hvala. Imao sam toliko veliko pitanje i tako malo vremena da ću morati da ga suzim i. ..

GS: Imamo par minuta. Stvarno pokušaj to odraditi, Roger.

RG: Da, uh, dobro, uživat ćete u ovom prvom, a to je da se sjećam kada je Charlotte Izerbie (ph) bila ovdje na lokalnoj Clear Channel radijskoj emisiji. Domaćin je, naravno, odbacivao mogućnost Illumi-nacističke agende. Te je bio odlično čuti kako Charlotte kaže, "Ti ćeš mi govoriti? Moj otac je bio na visokoj razini" ... a ona je, naravno, bila prvi ili drugi tajnik u odjelu Ed. A ona reče: "Ti ćeš mi pričati nešto, moj otac na samrti bi mi govorio," Idi i sredi ih, djevojko ", a on je bio jedan od njih."

GS: (Smijeh)

RG: Tako to je bilo odlično. Bilo kako, moj pitanje je prema filozofskim / vjerskim motivatcijama, ako hoćeš, koje ste pomenuli. pokušaću to formirati više kohezivno, integrirano ...

GS: Pokušajte to izraditi brzo, ponestaje nam vremena. Idi naprijed.

RG: Aha. Za izloženi etos, znate, to je kao kod Neocona služi kao pseudo-intelektualno opravdanje za Illumi-nacistički dnevni red. A ja pretpostaviljam da to pokazuje pokušaj takve fine distinkcije, toliko kao da prikriva žudnju za moći. Ali, svatko ima vrstu svjetonazora koju koristi kako bi opravdalo svoje postupke. I naravno, to je većina ne-konzervativnog, humanističkog socijalnog inženjeringa agende na daleko većim razmjerama.

Sada si rekao o tim ljudima, u osnovi, i to rijetke kao kvočka zube ...

GS: Brzo, Roger ...

RG: ... Da, pronaći nekoga da nije oxymoroničan i spiritualan i okultist, također, ono što nazivate, tvrdokornim racionalistom. Ili možda da je samo republikanska pretpostavka, zar ne?

SV: (uzdiše)

GS: (lagani smijeh u isporuci): Znam da je pitanje tamo negdje, Roger ...

RG: Aha.

GS: Ali svejedno, hvala za pozivanje. Pusti me, ja sam dobio samo minutu. Moram završiti s Svali.

Svali, recite nam u svojim riječima, imaš oko minutu ili dvije ostati ovdje. Vi ste izašli, (glazbe počinje) sada živite život u potpunosti daleko od njih. Koje su vaše nade u budućnost u našoj zemlji upravo sada?

SV: Moja nada je da će ljudi shvatiti da se to događa, te da će početi raditi nešto u vezi toga - kako će početi gleda na to. Sada opet, govorimo o ljudima koji su mentalno bogati, ali to neće biti lako. Ali ako bi ljudi mogla bi se uzdignu u molitvi, i samo reći: "To nije u redu" ...

Ako bi ljudi postali dovoljno informirani da bi saznali više o tome, biti svjesni da postoje ... a onda, eventualno, molite. Molite da ljudi poduzmu akciju protiv stvari koje se događaju. Jer ti ljudi ...

GS: Ok, Svali, ja sam ...

SV: Dobro. U redu.

GS: Svi smo mi izvan vremena. Stvarno hvala vam za dolazak. Ti si vrlo hrabra. Mi ćemo pričati ponovo a ja ću se vratiti sutra na Istraživački Journal. U isto vrijeme, isto mjesto.

SV: Zbogom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POČETNA STRANA     MOJE KNJIGE     RAMANA MAHARŠI     OSHO     NISARGADATA

 GURĐIJEV     OSTALE VAŽNE KNJIGE      BILI MAJER     DEJVID AJK I ZAVERE  

BIBLIJA     NLO     ZDRAVLJE      BESPLATNA ENERGIJA     ISTORIJA