Osho i 98 rols-rojseva

 

 

Često se s Oshoom povezuje priča da je on imao 98 rols-rojseva.

Tu dezinformaciju šire Jevreji iz USA i katolička crkva, odnosno Jezuiti.

Poznat je njihov dokumentarni film 'Strah je gospodar' /'Fear is the Master'/, klasičan primer propagande, montiran od raznih autentičnih i lažnih snimaka kao i igranih delova, u kome se, potpuno besmisleno, kao uvod u Oshovo učenje, prikazuje Džim Džouns vođa sekte 'Hram naroda' koji su izvršili kolektivno samoubistvo (784 osobe) u Gvajani 1978 g. Sada se zna da je Džouns radio za CIA kao programer a i sam je bio programiran i da je to bio jedan njihov veliki eksperiment u režiji Tejvistok instituta. (Pukovnik Džejms Bograjt u knjizi "Pozvan da služim" otkriva istinu o Džimu Džonsu, da je tamo bila britanska "narko" jedinica, na manevrima u Gvajani, jednu milju od kampa Džima Džonsa gde se dogodilo masovno (samo)ubistvo. Te britanske specijalne jedinice "za borbu protiv narkotika" su nestale odmah nakon toga, a zvanična istraga nikada nije ni otkrila njihovo prisustvo.) Sve sekte i sve masovne ubice su proizvodi njihovih programa i eksperimenata kontrole uma.

Takođe se prikazuje i Hitler koga su stvorili i finansirali cionisti Rotšildi. Da li cionisti koji su napravili ovaj film o Oshou (odjavna špica je sastavljena od skoro svih aškenazi imena) žele i Oshoa da prisvoje kao Hitlera i Džonsa, ili samo koriste svoje zločine i zločince da u očima mentalno ograničenih i naivnih ocrne onoga ko je bio na dobrom putu da ih sve razotkrije?

Tragikomično je da i Srpska Pravoslavna Crkva koristi ovaj film u svojoj borbi protiv sekti ne znajući čak ni to da su ga napravili isti oni koji su najveći neprijatelji Pravoslavlja.
 

Osho nije 'vlasnik najveće zbirke rols-rojseva na svetu'. Imao je samo jedan.
 

Cela priča oko toga je sledeća.

Dok je imao komunu u Oregonu imao je među svojim 'prijateljima' (sanyasinima) i stotinak milionera. Jedan se dosetio da mu kao poklon-šalu za rođendan pokloni automobil rols-rojs. Povod je bio jedan njegov govor protiv asketizma (odricanja) a u prilog duhovnosti koja sve prihvata i tom afirmacijom života sve nadrasta (transcendira).
Ostali su to doznali i dogovorili se da mu svako kupi po jedan - tako se nakupilo 98 rolseva. Sve su mu to poklonili odjednom. On je zadržao jedan srebrni za sebe, a ostale su koristili kao vozni park u komuni i terali sprdnju s tim simbolom zapadnjačkog materijalizma.
Između ostalog ni to se nije dopalo Jevrejima u USA, zapravo Iluminatima, i pokrenuli su hajku na njega, izmislili mu optužbe (cionisti su snimili i dokumentarni film protiv njega 'Strah je gospodar') i uhapsili ga, držali po zatvorima duplo duže nego što zakon dozvoljava bez podizanja optužnice i suđenja, premeštali ga iz jednog zatvora u drugi tako da se jedno vreme nije ni znalo gde je, i tu ga trovali preko hrane radioaktivnim talijumom, od čega je kasnije i umro.
Pošto nisu imali dokaza ni za šta što su mu izmislili (dilovanje droge i ubistva u komuni) i nisu mogli da mu sude, samo su ga proterali iz USA i nametnuli sve moguće globe zbog kojih su morali da prodaju sve rolseve osim onog jednog srebrnog.
 

Dakle, ti roslevi o kojima se svuda poturaju priče kada se Osho spomene, trajali su samo nekoliko meseci.

Sve je to počelo kao poklon-šala, ali u Oshovom pokretu bilo je ubačenih agenata, sve do najužeg kruga. Oni su posle iznosili laži o Oshou i njegovom radu da bi ga diskreditovali. Poznato je da su Jezuiti koji upravljaju Katoličkom crkvom, specijalisti upravo u ubacivanju svojih ljudi u druge pokrete, crkve i organizacije koje žele da unište iznutra. To je dokumentovano u knjizi Vatikanske ubice od Jezuite Alberta Rivere. Oshoa su oni otvoreno namerili da unište kao najvećeg neprijatelja, zabranili su svim katolicima da čitaju njegove knjige.

Nije nemoguće, zapravo vrlo je moguće s obzirom na mogućnost bacanja para i metod njihovog rada, da su te rolseve Oshou namerno poklonili upravo ti agenti oko njega, kako bi imali sa čime da ga diskredituju.
 

Zašto je onda Osho to prihvatio?

Možda iz naivnosti jer nije čitao Riverinu knjigu (tada se nije ni pojavila), možda je video šta se dešava i nije hteo da ulazi u veći sukob, a možda je na sve to gledao kao na veliku igru, kao i na sve ostalo.
 

Osho se držao Sufi učenja sledeći Gurđijeva, a Sufi majstori umeju da budu vrlo nepredvidljivi. Oni teraju lažne učenike od sebe na vrlo grub način. Tako je Osho u početku video da se oko njega okupljaju većinom Đaini jer je i on bio đainskog porekla, pa su se lepili za njega jer je 'njihov guru'. Da bi ih rasterao počeo je da priča o seksu i svi su se razišli i ostali samo oni koji žele stvarno da ga slušaju, a ne da zadovoljavaju formu.
Onda je primetio da se previše okupljaju gandijevci zato što se oblačio isto kao on (samo beli ogrtač). Tada je promenio odelo u oker i počeo da priča protiv asketizma i gandijevci su se razišli.
Slično je bilo i u Americi: da bi rasterao idiote i hipike koji u njemu samo vide i traže gurua mode radi, poređao je 98 rolseva ispred sebe i tako se pokazalo ko zaista vidi njega i razume šta on govori, a ko vidi samo rolseve.
Genijalan trik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POČETNA STRANA     MOJE KNJIGE     RAMANA MAHARŠI     OSHO     NISARGADATA

 GURĐIJEV     OSTALE VAŽNE KNJIGE      BILI MAJER     DEJVID AJK I ZAVERE  

BIBLIJA     NLO     ZDRAVLJE      BESPLATNA ENERGIJA     ISTORIJA