Šta su mikroorganizmi i kako nastaje bolest?

by Sladjana Velkov on Sunday, February 10, 2013 at 9:02pm ·

Izvor

Kada dođe do nakupljanja toksičnih materija u telu, koje uglavnom unosimo preko hrane, telo će najpre početi da ih odlaže pre svega u masnom tkivu koje služi za odlaganje toksičnog otpada. Što više industrijske i kuvane hrane jedemo sve više ćemo masnog tkiva imati. Tumor je korpa za otpatke u koju telo odbacije toksične materije i stvara ovojnice okolo da bi se izolovalo od otrova. Telo se neće čistiti od otpadaka sve dok uzimamo toksičnu hranu jer je preko 90% energije zauzeto varenjem velikih količina hrane kao i eliminacijom otpada. Kada prestanemo da unosimo hranu makar 1 dan, počeće čišćenje tela. Telo će se čistiti i kada smo na sirovoj hrani jer se ne troše metabolicki enzimi (gorivo za ćeliju) na varenje hrane, jer hrana vari samu sebe sopstvenim enzimima koji nisu uništeni kuvanjem. Međutim, ukoliko mi nastavimo da uzimamo toksičnu hranu, u početku neće biti čišćenja jer organizam troši najveći deo energije na varenje i eliminaciju hrane, ali će jednom doći do zasićenja i telo će alarmantno početi da se čisti, da izbacuje sluz i otpatke kašljem, povraćanjem, prolivima, znojenjem... U tim trenucima je sva telesna energija koncentrisana na čišćenje tela tako da se hrana koja bude pojedena nece variti vec truleti u stomaku, što će dodatno opteretiti organizam i produbiti problem. Još početkom prošlog veka su naučnici otkrili i potvrdili u mnogobrojnim eksperimentima da bakterije ne žive samo izvan tela i napadaju nas, već da žive i nastaju u našem telu. Kada se posmatra živa krv, vide se bezbroj sićušnih biona (protiti), malih čestica koje plivaju u krvi i iz kojih nastaju mikroorganizmi koji se takođe nalaze u našoj krvi. Da, naša krv nije sterilna već se u njoj odvija veoma složen proces metamorfoze mikroorganizama. BION je osnovna jedinica života, orgonske energije čije poreklo je Sunce, a do nas se prenosi sunčevom svetlošću. Nalaze se u živoj materiji, vodi i vazduhu. U potpuno zdravom telu ne dolazi do transformacije biona. U bolesnom telu, kada dođe do povećane kiselosti organizma iz biona se vrenjem stvaraju različiti oblici, najpre patogenih bakterija, a u kiselijoj sredini dolazi i do transformacije u gljivice.

http://www.youtube.com/watch?v=Cz1u1tJlHfshttp://www.youtube.com/watch?v=S3oleKrSCwc

To znači da će usled kiselosti organizma (zbog loše hrane uglavnom) doći do transformacije biona u mikroorganizme. Mikroorganizmi će prilikom dezintegracije ostavljati velike količine otpada iza sebe što će dodatno opteretiti organizam. Da li su onda mikroorganizmi krivi za našu bolest ili je problem u kiselosti organizma? Da nije bilo patološke, kisele podloge ne bi došlo do razvoja mikroorganizama. Kada uzimamo antibiotik da ubijemo mikrobe, oslobodićemo se privremeno jednog broja mikroba, ali će antibiotici (ANTI BIOS = PROTIV ŽIVOTA) uništavati i BIONE na taj način što će dodatno zakiseliti organizam i dovoditi do dalje transformacije u mikrobe. Jedini način da se zaustavi transformacija biona u mikrobe je da se telo održava alkalnim. Da li će nešto biti alkalno (bazno) ili kiselo zavisi od stepena vibracije - frekfencije. Određena vibracija može menjati sve pa i formu nekog bića akumulacijom ili dezintegracijom biona. Sva hrana ima sopstvenu vibraciju. Tako znamo da je prosečna frekfencija ljudskog tela između 60 i 70 Hz i kada frekfencija opada i imuni sistem slabi. Kada frekfencija padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekfenciju, stepen kiselosti na kojoj će doći do razvoja određenog mikroba, što znači da svaki mikrob ima svoju frekfenciju. Supstance sa većom vibracijom će uništiti bolest sa nižom vibracijom. Tako biva veoma važno sa kakvom vibracijom hranu jedemo, udišemo i absorbujemo. Toksične materije snižavaju našu telesnu vibraciju, tako industrijska hrana ima 0 Hz, sveže voće i povrće oko 15 Hz, sušeno bilje do 27 Hz, dok eterična ulja imaju između 52 i 320 Hz što je frekfencija ružinog ulja. Naše misli takođe imaju svoju vibraciju tako da će negativne misli snižavati telesnu frekfenciju i dovoditi do bolesti, dok nas dobre misli leče.


http://www.youtube.com/watch?v=05Io6lop3mk
 

Posle smrti organizma dolazi do dezintegracije materije do stepena biona, tako da određena koncentracija biona ostaje nerazagrađena i spremna za kreiranje novog živog organizma. Bioni su neunistivi i predstavljaju osnovnu jedinicu života. Kada se češće čistimo (razboljevamo), organizam će biti zdraviji dok, ako to nije slučaj, može doći do težih poremećaja usled veoma kisele sredine i dezintegracije velike količine biona. Deca imaju snažnije mehanizme odbrane i zato su često "bolešljiva" i imaju višu temperaturu od odraslih. Povišena temperatura je samo veća frekfencija na kojoj mnogi mikrobi ne mogu opstati i činimo sebi loše kada je snižavamo. Zašto se "prehladimo"? Ne razbolimo se od hladnoće već zato što kada nam je hladno dođe do skupljanja krvnih sudova na površini tako da velika količina krvi, a samim tim i toksina, dospe do vitalnih organa kada organizam reaguje time što počinje čišćenje: kašalj, znojenje, povraćanje, prolivi... Nijedan od ovih načina čišćenja ne treba zaustavljati već samo omogućiti lakše čišćenje uzimanjem dosta čiste osunčane vode koja će razvodniti sluz, biti bez hrane 2-3 dana, na svežim sokovima ili samo na sirovoj hrani, udisati čist vazduh i odmarati se. Mikrobi se neće razvijati van živog organizma, ali mogu preživeti neko kraće vreme tako da je moguće da neki mikroorganizam pređe sa neke osobe na nas. Ukoliko je naše telo kiselo, nastaviće da se razmnožavaju u našem telu, ali ukoliko je naše telo bazno, za dan, dva će se raspasti i od njih će ostati samo bioni.
Znači, i u tom slučaju kada dobijemo mikrobe od drugih opet sve zavisi od kiselosti (frekfencije) našeg tela. Što se tiče virusa... virusi su delovi RNK i DNK koji nastaju raspadanjem ćelija i mikroba. Kada smo kiseli, dolazi do raspadanja ćelija, crvenih krvnih zrnaca, mikroba...
Kada se ćelija raspadne, delovi raspadnutih RNK i DNK - proteinskih delića - plivaju između ćelija u organizmu. Što kiseliji organizam, biće više raspadanja i više proteinskih delića - virusa. Virusi nisu živa bića i ne razmožavaju se već se ponašaju kao paraziti i opstaju na račun ćelija na koje se prikače. Znači, treba samo podići vibraciju sirovom hranom, gledanjem u Sunce, fizičkim aktivnostima i pozitivnim mislima i sve će biti u redu.

 

 

 

POČETNA STRANA     MOJE KNJIGE     RAMANA MAHARŠI     OSHO     NISARGADATA

 GURĐIJEV     OSTALE VAŽNE KNJIGE      BILI MAJER     DEJVID AJK I ZAVERE  

BIBLIJA     NLO     ZDRAVLJE         ISTORIJA     SVE ZA DUŠU