Recept za efikasno čišćenje organizma od parazita:

 

 

U poveću staklenu teglu od 2-3 kg (staklo tegle ne sme biti u boji već prozirno) naseku se na četvrt mladi orasi, koji su krajem maja i početkom juna još uvek meki i beličasti u svom središtu. Tegla sa tako nasečenim orasima se napuni do 2/3 svoje zapremine. Za tu količinu oraha u tegli od 3 kg stavlja se 250 grama žutog šećera (ili od šećerne trske - nikako beli rafinisani šećer) ili 300 grama meda (naravno, bolje je sipati med). To se sve poklopi i ostavi da stoji 5-7 dana na suncu i za to vreme šećer ili med izvlače vlažni sadržaj iz mladih oraha i boje se u zeleno. Oko sedmog dana se u teglu doda rakija prepečenica (preko 21 grada, zbog toga što slabije rakije u sebi skoro uvek sadrže dosta metil-alkohola koji je otrovan) i tegla se napuni do vrha. Doda se još naseckane zelene grane pelina (artemisija absynthium) i 10 grama karanfilića (klinčića). Karanfilić ne sme biti kupljen samleven, jer je bez dejstva kada stoji duže vremena samleven. Morate ga sami samleti u mikseru ili mlinu i odmah upotrebiti.

 

Tegla sa sadržajem se ostavi još oko 30 dana na sunčanom mestu, dok se ne izgubi sva zelena boja sadržaja i dok ne dobije boju tamnog karamela. Tada se procedi kroz cedilo i gazu i sipa u flaše. Ukoliko je preslatko ili prejako može se razrediti dodavanjem prepečenice i podesiti sopstvenom ukusu.

 

U slučaju teže bolesti ne treba čekati da prođe 30 dana, nego piti već posle sedmog dana po jednu malu čašicu ili veću kašiku pre jela, dok još ima zelenu boju. Tada je smesa jača u delotvornija na parazite. Ne sme se preterivati sa većim količinama.

 

Treba biti spreman na reakciju organizma u vidu temperature, dijareje, lučenja gnoja i drugih vidova izbacivanja uništenih patogena u većim količinama. To bi trebalo da traje nekoliko dana.

 

 

Orahovača, pelin i klinčić (karanfilić) se mogu i posebno uzimati po receptu Hulde Clark koji je neophodno pročitati pre bilo kakvog lečenja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POČETNA STRANA     MOJE KNJIGE     RAMANA MAHARŠI     OSHO     NISARGADATA

 GURĐIJEV     OSTALE VAŽNE KNJIGE      BILI MAJER     DEJVID AJK I ZAVERE  

BIBLIJA     NLO     ZDRAVLJE     NOVA NAUKA     BESPLATNA ENERGIJA     ISTORIJA     SVE ZA DUŠU