KRUGOVI U ŽITU

su arhetipovi hiperspejsa

PREDAVANJE O HIPERSPEJSU

SNIMAK NASTANKA KRUGOVA U ŽITU

Snimak je autentičan iako se tvrdi da nije

 

Izvod iz knjige "Donosioci novog svitanja" poglavlje XVII "Jezik svetlosti":

Inteligencija se probija u obliku talasa koji obrazuju geometrijske oblike na Zemlji. Ne radi se o tome da neki svemirski brod sleti dole, napravi znak u žitu tokom noći i onda odleti. Iako neki krugovi jesu nastali usled sletanja letelica, inteligencija se može zamaskirati u koji god oblik ona to želi, a inteligencija veoma često dolazi u obliku talasa. Doći će vreme kada će Zemlju zapljusnuti jedan talas svetlosti.

Inteligencija je izvan govorne reči i izvan pisane reči, jer je to frekvencija koja ponekad dolazi u geometrijskim oblicima. Pitagora je nazirao samo konture svega toga, ali njegovu geometriju drugi nisu mogli razumeti. Geometrija je jedna evoluirana inteligencija, skup doživljaja koji mogu preneti ogromne količine informacija. U stvari, znakovi u žitu se prave po celoj ovoj planeti uz pomoć zvuka koji je iznad ljudskih frekvencija, kako bi se implantirali ti jezički oblici. U početku, u mnogo navrata, ti oblici su bili krugovi. Onda su evoluirali u trouglove, linije i mnoge druge oblike.

Ti znakovi u žitu najzastupljeniji su u Engleskoj i po celoj Evropi. Međutim, njih takođe ima i na području koje je pre bilo poznato kao Sovjetski Savez i Južna Amerika. Oni se čak pojavljuju i u SAD, mada se neki ljudi trude da se to prikrije. Mi znamo da neke od vaših radio i TV kuća planiraju uskoro da naprave emisije o tim znakovima u žitu. Videćemo koliko će se oni praviti da ništa ne znaju o njima. To će biti interesantno.

Ti geometrijski oblici su kao hijeroglifi. Hijeroglifi i piktogrami rezbareni u kamenu na ovoj planeti podrazumevaju sličnu manifestaciju inteligencije. Drugim rečima, ukoliko bi neko čitao hijeroglife urezane u Rozeta Kamenu (Rosetta Stone, prim. prev.) ti hijeroglifi bi mu govorili jednu stvar. Kad bi se neko uspeo setiti tajnog jezika sveštenika, ti hijeroglifi bi mu pričali jednu drugu priču. A kad bi neko bio u stanju da razume jezik Bogova Stvaralaca, onda bi mu ti hijeroglifi govorili nešto potpuno drugačije.

Ti krugovi i drugi geometrijski oblici koji se postavljaju na Zemlju su tu kako bi vam pomogli da održite svoju frekvenciju i da njome upravljate i kako bi vas ohrabrili da živite svoju svetlost. Oni vam stavljaju na raspolaganje frekvencijsku informaciju na jedan veoma suptilan način, a niko ih još uvek ne može potpuno objasniti.

Ti geometrijski oblici su svi povezani jedan s drugim, a ako bi se oni pojavili svi zajedno i odjednom na žitnom polju nekog farmera, onda bi im se sigurno nešto odmah desilo. Oni su raspoređeni od jednog do drugog kontinenta i pokreću jedan pojas frekvencija oko ove planete koji će pomoći da se aktivira mrežni sistem Zemlje. Oni će vam omogućiti da se ne osećate toliko čudno u vezi sa svim onim što znate i da se osećate ugodnije kako bude dolazilo do promena u frekvencijama.

To je samo malo od onoga što znakovi u žitu rade. Oni su prilično interesantni. Mnogi od njih su dizajnirani i konstruisani od strane onih koje neki nazivaju ‘Ascended Masters’ (Uzvišeni učitelji). O njima takođe postoji jedan vic. Morate razumeti to da neka bića, kako postaju razvijenija, tako razvijaju i ogroman smisao za humor. Ona vide humor u svim stvarima.
Kao što smo rekli, geometrijski oblici i forme su nosioci inteligencije. Oni su frekvencijski talasi koji se mogu modulirati i menjati.

Geometrijski oblici koji dolaze na Zemlju su nešto slično energetskim kapijama ili energetskim (‘hijero’)glifima. Oni sadrže inteligenciju i sastavljeni su tako da povežu i naprave jednu inteligentnu energetsku mrežu oko ove planete. Ta energetska mreža će imati jednu frekvenciju koju će čovečanstvo moći koristiti da bi evoluiralo.

U ovo vreme, ovaj jezik još uvek nije potpuno prisutan na ovoj planeti. Ti glifi dolaze na Zemlju kao rezultat jednog određenog razvitka svesti. Oni rade na mestima koja su tzv. vorteksni centri, koji ih sada privlače unutra. Preko milijardu godina, otkako je Zemlja u orbiti, ovi su centri bili prekriveni i zakopani. Neki od njih su postali latentni, a mnogi od njih se sada ponovo bude zato što plomba oko ove planete počinje da se kida.

Znakovi u žitu su jedan vanjski izraz svesti. Oni dolaze u vašu realnost kako bi vam pokazali da racionalni um ne može kontrolisati sve podatke, bez obzira koliko bi on to voleo. Ta događanja se ukrštaju sa kodiranjem svesti svih ljudskih bića. Kad god se realnost ne može objasniti, u svesti se formira jedna nova prostorija.

Znakovi u žitu su potpuno van logičkog uma. Odatle, oni prisiljavaju ljude da prošire svoj koncenzusni pogled na svet, jer realnost, onakva kakva je pre bila dizajnirana, ne može obuhvatiti te događaje kao jednu mogućnost. Oni su okidač. Oni navode realnost da se pokrene izvan svojih vlastitih granica.

Postoji određeni broj razloga za postojanje znakova u žitu. U suštini, oni postoje da bi naterali ovu realnost da se pokrene - da vas navedu na to da osećate, a ne da razmišljate. Većina onih koji istražuju te znakove razmišljaju o njima, umesto da ih osećaju. Velika Britanija je zasuta njima zato što, u globalu, Britanci imaju veoma logički orijentisanu svest. Međutim, u područje Britanskih Ostrva utisnuto je mnogo megalitskih spirala i kamenih oblika koji su intezivno utiskivali u stanovništvo intuitivne sposobnosti.

Taj fenomen ne sadrži u sebi nikakvu logiku. On navodi jedno logički orijentisano društvo da prizna nešto što nema smisla, a to se radi na jedan zabavan i očigledan način bez stvaranja pretnje bilo čijem pogledu na realnost. Ukoliko bi negde došlo do spuštanja svemirskih letelica, došlo bi do uznemirenja ljudi. Kad se koncentrični krugovi polože u jedno žitno polje, a njihove stabljike se pri tome ne lome i ne umiru, onda se niko previše ne uzbuđuje. Da li sada razumete kako se ove energije igraju s vama? Neke stvari treba raditi tako da se pri tome ne preopterećuju vaša strujna kola.

 

***********************************************************************

Napomena:

Prvi i originalni krugovi u žitu su vanzemaljskog porekla. Međutim, vojska NATO-a, koja je

na čelu zavere protiv ljudskog roda, poseduje vanzemaljsku tehnologiju, a takođe ima i

tahnologiju za pravljenje krugova u žitu, tako da su oni isti kao i originalni, osim što možda

zaostaju po pitanju dizajna. Zato treba biti oprezan u tumačenju svih krugova u žitu.DOWNLOAD IZLOŽENIH FOTOGRAFIJA

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=H1bhm5XCsyM&feature=player_embedded#

 

 

POČETNA STRANA     MOJE KNJIGE     RAMANA MAHARŠI     OSHO     NISARGADATA

 GURĐIJEV     OSTALE VAŽNE KNJIGE      BILI MAJER     DEJVID AJK I ZAVERE  

BIBLIJA     NLO     ZDRAVLJE     NOVA NAUKA      ISTORIJA     SVE ZA DUŠU